AcasăMONDENDosar penal pentru Raluca Bădulescu! Vedeta de la „Bravo ai stil!”  a...

Dosar penal pentru Raluca Bădulescu! Vedeta de la „Bravo ai stil!”  a fost prinsă conducând sub influența substanțelor psihoactive

Raluca Bădulescu a fost prinsă conducând sub influența substanțelor psihoactive. Vedeta s-a ales cu dosar penal, după ce Poliția rutieră i-a făcut un test rapid, în urma căruia s-a descoperit că jurata de la ”Bravo ai stil!” se afla sub influența substanțelor interzise.

Vedeta de la ”Bravo ai stil!” așteaptă rezultatele INML

Oprită de Poliția rutieră pentru un control de rutină, Raluca Bădulescu a picat testul antidrog, alegându-se cu dosar penal, după ce autoritățile i-au făcut un test rapid și au descoperit că de fapt aceasta se urcase la volan sub influența substanțelor psihoactive.

Incidentul a avut loc în data de 12 noiemrbie, la 03.21, pe Strada Crăciun nr. 112, din Sectorul 1 al Capitalei. Testul a dovedit că vedeta consumase benzodiazepină, motiv pentru care a fost dusă la Institutul Național de Medicină Legală (INML), pentru a i se recolta probe biolologice.

Raluca Bădulescu nu pare foarte afectată

Săptămâna trecută, Raluca Bădulescu a fost oprită în trafic pentru un control de rutină. Juratei de la “Bravo, ai stil!” i s-a făcut testul rapid, iar rezultatul a fost unul surprinzător. Se pare că aceasta ar fi ieșit pozitiv la benzodiazepină.

Acum, Raluca Bădulescu așteaptă rezultatul de la INML, însă, după toată această întâmplare, Raluca Bădulescu nu s-a arătat prea afectată. Pe rețelele de socializare, Raluca Bădulescu a apărut, ca de obicei, veselă, alături de colegii săi de la “Bravo, ai stil!”.

Benzodiazepinele sunt o clasă de medicamente psihoactive, care aparțin unei categorii de medicamente cunoscute ca tranchilizante minore (anxiolitice), în care se înscrie și Xanax, Valium și Anxiar.

 

author avatar
Alina Costache
787 afisari

3 COMENTARII

  1. Bine bă Raluco, bă ,,frumoaso” ce-ai facut mă nene mă? ,,frumusețe naturală”..Ai luat pastila minune?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger