AcasăMONDENDorian Popa, obsedat de felul in care arata! “Ma simt vinovat daca...

Dorian Popa, obsedat de felul in care arata! “Ma simt vinovat daca lipsesc si o singura zi de la sala!”

Dorian Popa a fost declarat, in urma unui sondaj, cel mai sexy cantaret din Romania. Mama Natura a fost foarte darnica cu tanarul in varsta de 25 de ani, dar acesta din urma nu s-a multumit doar cu atat! Pentru a arata impecabil, indragitul actor isi petrece multe ore la sala de fitness si respecta cu strictete o dieta bazata doar pe alimente sanatoase.

Idolul a mii de adolescente este de-a dreptul obsedat de felul in care arata! Dorian Popa marturiseste ca daca lipseste chiar si o singura zi de la sala se simte vinovat. Despre poftele culinare… ce sa mai vorbim? Vedeta spune ca atunci cand indrazneste sa manance, spre exemplu, o portie zdravana de sarmale, a doua zi nu mai gusta  din ceva ce ar contine grasimi.

“Daca nu merg la sala, ma simt foarte vinovat. Inainte cu multa vreme am inceput sa fac sport, dar odata cu trecerea anilor, mi-am dat seama ca asta nu este de ajuns. Conteaza si alimentatia, dar si la felul in care faci sport. Acum, am o dieta pe care o respect cu strictete. Nu mananc paine, cartofi sau paste. In fiecare zi, consum un shake-minune in care combin seminte, fructe de padure si alune. Daca mananc ceva cu multe grasimi, a doua zi regret si imi spun ca nu o sa se mai intample alta data. In rest, mananc foarte multe fructe”, a povestit Dorian la “Povestiri Adevarate”. Ca un paradox, insa, in ciuda felului in care arata, nu are iubita!

author avatar
Anca Murgoci