AcasăMONDENDorian Popa, dat afară dintr-un restaurant. Motivul pentru care artistul s-a revoltat:...

Dorian Popa, dat afară dintr-un restaurant. Motivul pentru care artistul s-a revoltat: „România, trezește-te!”

Dorian Popa, dat afară dintr-un restaurant. Motivul pentru care artistul s-a revoltat: "România, trezește-te!"

Dorian Popa (34 de ani) a trăit un episod regretabil într-un local din ţară, acolo unde a dorit să intre cu totul cu al său căţeluş, Cheluţu. Artitului i s-a interzis accesul cu animăluţul de companie.

„Hâtz Johnule” a avut parte de o situație neplăcută într-un restaurant din Turda, unde nu i s-a permis să intre cu Cheluțu. Deranjat de situația în care a fost pus, Dorian Popa a povestit pe Instagram cele întâmplate.

I-a salutat şi a plecat

Dorian Popa a rămas cu un gust amar în urma acestei experienţe. De altfel, el a şi renunţat să mai mănânce la restaurantul respectiv.

Băi, fraților, am început ziua asta atât de încântat, cât de frumos e pe la salină, pe aici prin Turda. Ne-a fost recomandat să mâncăm la lângă salină.

Bă, și nici n-am intrat bine că vine o doamnă care, e drept, după doar «bună ziua» – nu vreau să mint, a zis «bună ziua», dar atât – direct «la noi nu este voie cu animale înăuntru».

Bă, fraților, nu îmi place să fac story-uri din astea, știți că nu vedeți la mine story-uri din astea, dar când aud de oameni cărora nu le plac animalele….

Și am spus în felul următor «La mulți ani, doamnă! La mulți ani, România!» și am plecat, evident.

Bă, ce suflet să ai să dai afară un animăluț din restaurant?! Chiar dacă e mic Cheluțu și dacă era un câine mai mare, cum să-l dai afară?! România, trezește-te!”, a transmis Dorian Popa, pe InstaStories.

author avatar
Andrei Ștefan