AcasăMONDENDorian Popa, dat afară dintr-un restaurant. Motivul pentru care artistul s-a revoltat:...

Dorian Popa, dat afară dintr-un restaurant. Motivul pentru care artistul s-a revoltat: „România, trezește-te!”

Dorian Popa, dat afară dintr-un restaurant. Motivul pentru care artistul s-a revoltat: "România, trezește-te!"

Dorian Popa (34 de ani) a trăit un episod regretabil într-un local din ţară, acolo unde a dorit să intre cu totul cu al său căţeluş, Cheluţu. Artitului i s-a interzis accesul cu animăluţul de companie.

„Hâtz Johnule” a avut parte de o situație neplăcută într-un restaurant din Turda, unde nu i s-a permis să intre cu Cheluțu. Deranjat de situația în care a fost pus, Dorian Popa a povestit pe Instagram cele întâmplate.

I-a salutat şi a plecat

Dorian Popa a rămas cu un gust amar în urma acestei experienţe. De altfel, el a şi renunţat să mai mănânce la restaurantul respectiv.

Băi, fraților, am început ziua asta atât de încântat, cât de frumos e pe la salină, pe aici prin Turda. Ne-a fost recomandat să mâncăm la lângă salină.

Bă, și nici n-am intrat bine că vine o doamnă care, e drept, după doar «bună ziua» – nu vreau să mint, a zis «bună ziua», dar atât – direct «la noi nu este voie cu animale înăuntru».

Bă, fraților, nu îmi place să fac story-uri din astea, știți că nu vedeți la mine story-uri din astea, dar când aud de oameni cărora nu le plac animalele….

Și am spus în felul următor «La mulți ani, doamnă! La mulți ani, România!» și am plecat, evident.

Bă, ce suflet să ai să dai afară un animăluț din restaurant?! Chiar dacă e mic Cheluțu și dacă era un câine mai mare, cum să-l dai afară?! România, trezește-te!”, a transmis Dorian Popa, pe InstaStories.

author avatar
Andrei Ștefan
1.245 afisari

19 COMENTARII

  1. Trezestete, tu moaca de urangutan, ”scolatule” care iti incepi fiecare fraza cu ”ba sau bai”, ”civilizatule” care crezi ca locul animalelor e la masa cu oamenii. Acasa la tine poti fece ce doresti, poate si prin unele localuri pe unede-ti ”expui” vedetismul, dar in lumea cu adevarat normala NU. Bravo, domna, ati procedat corect, poate (daca a fost ireverentios), trebuia adaugat si piciorul numarul trei. Te intreb, totusi, de ce trebuie sa suport eu care iau masa intr-un local, mirosul, limba de un cot si balele curgand din gura ”iubitului” tau companion ???

  2. Cocălar borât de Haules-Bucales. Bine i-a făcut aia că l-a dat afară pe miticul jegos.

  3. Adevărat a greșit doamna: trebuia să permită intrarea cățelului și să de-a tâganu’ afară !

  4. Si cu microbii si firele de par de pe potaie ,care zburau in farfuriile clientilor , cum ramane?

  5. foarte bine animalele sa stea dracului unde le este locul, cum sa intre in crasma sa bantuie printre mese sau stiu eu ce sa mai faca!

  6. foarte bine animalele sa stea dracului unde le este locul, cum sa intre in crasma sa bantuie printre mese sau stiu eu ce sa mai faca! are si o nenorocire de animal care seamana cu orice mai putin cu un caine!

  7. Ii recomandam sa il pupe sub coada asazisul artist.O sa ajungem ca acesti deplasati sa aiba pretentia de a manca din farfurie cu javrele lor iubite.Ce stie asta sa faca de il numiti artist?

  8. NE MAI MIRAM DE UNDE ATATEA BACTERII SI VIRUSI , – DE LA ANIMALELE DE COMPANIE CARE LE PUPA IN BOT MAI ALES ARTISTII .

  9. Yotube-ul ii tine pe puturosi ,incapabili si cei cu 2 neuroni ocupati.Ti-ai gresit exemplul.

  10. Atate reactii de bun simt, poate ii spun si needucatului ceva. Cred ca scoala noastra are mari lipsuri.

  11. MAMAAAAA, CE REVOLTA…. EU MI AS IMAGINA GURGAND REVOLTA FATA DE CLASA POLITICA , FATA DE TOT CEEA CE NI SE INTAMPLA,NU PATANIA LUI DORIAN POPA, CARE REPREZINTA CE SI PE CINE ? NU VRETI SA VA INFURIATI IN FUNCTIE DE IMPORTANTA SUBIECTULUI ?SI , DACA TOT VOR GLOBALISTII SI PROGRESISTII -O TARA CA AFARA-NU VREM SA VEDEM CUM SUNT TRATATE ANIMALELE IN …TARILE CIVILIZATE ?

  12. CINEVA,( cum iti place sa te numesti), pune mana pe gramatichie si mai apoi intra in discutie cu ”oamenii mari”. Scrierea cu litere mari, e scriere de analfabet, dar azi nu ma mir, esti din pariul dulapului din fruntea tarii cu educatia…

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger