AcasăMONDENDorian Popa, cerut in casatorie! "A fost un gest care m-a UIMIT!"

Dorian Popa, cerut in casatorie! „A fost un gest care m-a UIMIT!”

Dorian Popa, barbatul care a fost desemnat, in urma unui sondaj, cel mai sexy cantaret din Romania, a povestit despre un eveniment foarte amuzant din viata lui – mai precis, momentul in care a fost cerut in casatorie.

Actorul din serialul de televiziune „Pariu cu viata” este considerat idolul multor adolescente. Are o voce care le incanta pe cele mai multe si, in plus, se poate lauda ca arata impecabil. Dorian Popa munceste indelung la sala de fitness pentru a arata impecabil si respecta cu strictete o dieta bazata pe alimente sanatoase.

Intr-un interviu pe care l-a acordat recent, Dorian Popa a povestit ca este asaltat zilnic de propuneri care mai de care mai indecente, dar a vorbit si de cea mai frumoasa declaratie pe care a primit-o  din partea unei admiratoare.

„Am mai spus acest lucru, il spun si acum si probabil ca il voi mai spune mult timp de acum incolo, pentru ca a fost un gest care m-a uimit, m-a amuzat si m-a emotionat in acelasi timp: am fost cerut in casatorie de o fata care nici macar nu avea varsta minima la care sa poata face asta!”, a povestit Dorian Popa, cu zambetul pe buze, intr-un interviu acordat pentru Protvmagazin.ro.

Artistul recunoaste ca se simte magulit pentru faptul ca fetele il simpatizeaza si se descrie ca fiind o persoana absolut normala careia nu ii place sa epateze.

Cantaretul a tinut sa adauge ca in prezent nici nu vrea sa auda de povesti de iubire pentru ca in lunile care urmeaza vrea sa se dedice doar muzicii. „Sunt singur si cel mai probabil voi ramane asa inca o buna perioada de timp, pentru ca momentan vreau sa ma concentrez asupra carierei mele”, a marturisit el pentru sursa citata.

author avatar
Anca Murgoci