AcasăMONDENDorian Popa, cerut in casatorie

Dorian Popa, cerut in casatorie

Dorian Popa, unul dintre cel mai ravniti burlaci din Romania, marturiseste ca a fost cerut in casatorie.

Dar nu e cazul ca admiratoarele sale sa se intristeze, pentru ca cererea a fost facut de o fana, si Dorian nu i-a dat curs. Actorul urmeaza sa filmeze un lung metraj si se pregateste si de lansarea celui de-al doilea single din cariera muzicala, asa ca, in gluma fie zis, nu avea timp de casatorii.

Cantaretul a marturisit intr-un interviu pentru protvmagazin.ro, ca una dintre cele mai frumoase declaratii de dragoste pe care le-a primit din partea unei fane, a fost o cerere in casatorie.”Am mai spus acest lucru, il spun si acum si probabil ca il voi mai spune mult timp de acum incolo, pentru ca a fost un gest care m-a uimit, m-a amuzat si m-a emotionat in acelasi timp: am fost cerut in casatorie de o fata care nici macar nu avea varsta minima la care sa poata face asta!”.

In plus, si el este genul de persoana care face lucruri trasnite cand este indragostit. El a povestit ca a condus intr-o noapte de la Constanta la Bucuresti pentru a darui o floare fetei de care eram indragostit la vremea aceea:”M-am urcat in masina in mijlocul noptii si am condus de la Constanta la Bucuresti, doar pentru a darui o floare fetei de care eram indragostit la vremea respectiva”.

author avatar
Andra Nesu