AcasăMONDENDorian Popa, accidentat! Actorul a aparut la un eveniment monden cu piciorul...

Dorian Popa, accidentat! Actorul a aparut la un eveniment monden cu piciorul in ghips!

In loc sa se relaxeze in vacanta, Dorian Popa s-a intors acasa cu piciorul in ghips, dupa ce s-a accidentat in timp ce se dadea cu snowboard-ul in Sinaia. Insa, faptul ca si-a luxat piciorul nu l-a impiedicat pe actor sa se prezinte la un eveniment monden, la care fusese invitat.

Luni seara, Dorian Popa a acceptat invitatia de a participa la un eveniment monden.

„Nu este atat de grav precum pare, dar am zis sa iau toate masurile necesare ca sa se faca bine cat mai repede pentru ca avem foarte multa treaba in perioada asta. Am o mica fisura si cu o dubla entorsa. Din cate am inteles, va trebui sa stau cu piciorul in ghips circa doua saptamani, dar au spus domnii doctori de la Spitalul Elias, care au fost foarte draguti, ca dupa o saptamana pot reveni sa vedem cum a progresat trauma si daca totul este bine, putem sa ramanem doar la o fasa elastica dupa o saptamana”, a incercat Dorian sa explice faptul ca a aparut cu un picior in ghips, potrivit agentiadepresamondena.com.

De asemenea, Darian Popa a povestit cu lux de amanunte si cum s-a accidentat.  „Mai intai nu aveam unde sa parchez deoarece toata statiunea Sinaia era foarte plina. Apoi, cand am urcat, a trebuit sa schimb vreo 2-3 telescaune ca sa ajung pana in varf si in momentul in care am ajuns, trecand cu telescaunele printr-un vant extraordinar de puternic, am zis ’ok, am ajuns, hai sa ne jucam, sa ne distram!’. Cand mi-am pus placa in picioare, am observat ca o legatura e rupta. Am coborat cu o legatura rupta mai incet, infranat, pana jos, la baza partiei, acolo unde am vrut sa-mi repar placa, aceasta fiind una personala, nu una de inchiriat. Cand am vrut sa-mi repar placa, am intampinat alte probleme pentru ca nu gaseam piesa respectiva care mi se stricase, deci fel de fel de semne care imi spuneau sa ma opresc!

Eu, fiind un incapatanat din fire si un om foarte ambitios, am zis ca nu, ca trebuie si ca se poate! Am gasit o legatura, mi-am facut placa, am urcat pe partie si, stiindu-ma cu toate in regula, am zis ca pot sa bag putina viteza si cred ca in momentul acela Dumnezeu a vrut sa-mi spuna sa ma mai potolesc. Mi-am luat palma peste ceafa si acum invat din greselile pe care le-am facut”, a mai precizat Dorian.

author avatar
Alina Costache