AcasăMONDENDonald Trump și-a dus la altar fiica cea mică. Imagini inedite de...

Donald Trump și-a dus la altar fiica cea mică. Imagini inedite de la nunta lui Tiffany / Cine e ginerele fostului președinte

donald_trumpDonald Trump și-a dus la altar fiica cea mică. Imagini inedite de la nunta lui Tiffany / Cine e ginerele fostului președinte

Donald Trump a fost socru mic în weekend, în toiul alegerilor din SUA. Fiica sa cea mică, Tiffany, de 29 de ani, i-a spus „Da!” miliardarului Michael Boulos, într-un cadru de vis din Florida, sâmbătă seară.

Marele eveniment a avut loc la aproape doi ani de la logodna ei cu proaspătul soț. Tiffany a purtat o rochie de mireasă care a fost demnă de o prințesă, cu mânecă lungă, creată de Elie Saab.

Mireasa a îmbrăcat o rochie divină de designer

Mama ei, actrița Marla Maples, a purtat o rochie de culoarea lavandei creată de același designer. Aceasta din urmă a menționat că fiica ei a ales rochia în onoarea soțului ei, care este de origine libaneză. Donald Trump a purtat un costum de culoare neagră elegant.

Fostul președinte american a ținut și un discurs în care și-a lăudat ginerele și a făcut aluzie la vremea teribilă care aproape a ruinat ziua cea mare. „Michael, ai face bine să ai grijă de ea”, l-a atenționat în glumă fostul președinte.

O serie de invitați au publicat fotografii și povești pe Instagram de la celebrul eveniment. În acestea au putut fi văzute aranjamentele florale și candelabrele de cristal. Tiffany Trump și Michael Boulos și-au încântat oaspeții cu o formație de peste 10 membri și dansatori care au întreținut atmosfera.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ivanka Trump (@ivankatrump)

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Barron trump (@barrona_trump)

author avatar
Andreea Vlad
380 afisari

1 COMENTARIU

  1. Sa-i sougetz powla lu Trump si la tat neamu lui de parte barbateasca ! Asha sa va ajute Dumnezau!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger