AcasăMONDENDoliu în televiziune! A mai murit un actor din serialul „Clanul Soprano”....

Doliu în televiziune! A mai murit un actor din serialul „Clanul Soprano”. Anunțul transmis de familia sa

Clanul SopranoDoliu în televiziune! A mai murit un actor din serialul „Clanul Soprano”. Anunțul transmis de familia sa

Actorul Tony Sirico, cunoscut pentru rolul lui Paulie Gualtieri din serialul „Clanul Soprano”, a murit la vârsta de 79 de ani.

Actorul, care a apărut în toate cele șase sezoane din „Clanul Soprano” alături de James Gandolfini, a murit vineri dimineață.

Actorul Tony Sirico suferea de demență

Managerul său, Bob McGowan, a declarat pentru publicația Hollywood Reporter că Sirico a murit într-un centru de asistență din Fort Lauderdale, unde primea îngrijiri pentru demență și unde locuia de doi ani.

Într-un mesaj postat pe Facebook, fratele său, Robert Sirico, spunea: „Cu mare tristețe, dar cu o mândrie incredibilă, dragoste și o mulțime de amintiri frumoase, familia lui Gennaro Anthony „Tony” Sirico dorește să vă informeze despre moartea sa în dimineața zilei de 8 iulie 2022.

Familia este profund recunoscătoare pentru numeroasele cuvinte de dragoste, rugăciune și condoleanțe și solicită publicului să respecte intimitatea în această perioadă de doliu”, transmite The Guardian.

A jucat rolul unor gangsteri în multe filme cu mafioţi

S-a născut în Brooklyn, New York, într-o familie de italieni, transmite BBC. În tinereţe, a fost arestat de 28 de ori şi a stat de două ori în închisoare. A fost acuzat de agresiune, jaf, şantaj, deținere ilegală de arme şi droguri.

Vorbind pentru LA Times în 1990, el a spus: „Unde am crescut, fiecare tip încerca să-şi arate valoarea. Fie trebuia să ai un tatuaj, fie o gaură de glonț”. Ulterior, a jucat rolul unor gangsteri în multe filme cu mafioţi, inclusiv în Goodfellas, regizat de Martin Scorsese, dar şi în Cop Land și Mickey Blue Eyes.

Acum două zile, a murit şi James Caan, vedetă a unor filme ca „Naşul” şi „Misery”. În primăvara acestui an, actorul american Paul Herman, cunoscut din același serial-cult „Clanul Soprano”, a murit la vârsta de 76 de ani, chiar de ziua sa de naştere.

author avatar
Andreea Vlad
657 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger