AcasăMONDENDoliu în lumea muzicii populare! A murit Petrică Mîțu Stoian

Doliu în lumea muzicii populare! A murit Petrică Mîțu Stoian

petrica mitu stoianDoliu în lumea muzicii populare! A murit Petrică Mîțu Stoian

Interpretul de muzică populară Petrică Mîțu Stoian a murit, sâmbătă, la Spitalul din Reșița, unde fusese internat. Artistul se recupera după ce se vindecase de Covid-19.

Petrică Mîțu Stoian avea 61 de ani și se afla în tratament post-Covid, însă sâmbătă s-a simțit rău și a ajuns din nou la spital, în Reșița. Din cauza stării sale, interpretul a fost dus direct la Terapie Intensivă, scrie Mediafax. Sâmbătă seara, medicii au constatat decesul. Moartea artistului ar fi fost provocată de complicațiile aferente bolii COVID-19. Cântărețul avea Bronho-penumonie și era și sub tratament anti-coagulant.

Și-a prezis moartea

„Drum lin, Petrică Mîțu Stoian!
Artistul și-a presimțit moartea! Și-a pregătit mormântul până la cel mai mic detaliu. Săptămâna trecută a fost la cimitir!”, este mesajul postat de Casa de discuri Electrecord.

O serie de postări bizare atrag atenția și pe pagina de Facebook a artistului, unde lumea îl plânge și lasă mesaje de condoleanțe. În ultima sa postare, din 27 octombrie, Petrică Mâțu Stoian are un îndemn către fani: „Profitați din plin de toate momentele vieții!” și lasă acolo și melodia De-aș mai fi băiat o dată.

Colegii de breaslă plâng pierderea artistului. Zeci de mesaje emoționante au fost postate de interpreții de muzică populară în memoria lui Petrică Mâțu Stoian

„Ce să spun? Sunt răvăşit, nu-mi vine să cred. Am pierdut unul dintre cei mai buni prieteni. Joi, în jurul orei 20:30, ne întorceam de la Bucureşti, eu am mai întârziat puţin, el ajunsese în Craiova, mi-a spus că e drumul destul de aglomerat. Atunci mi-a spus că pleacă la Reşiţa, că vrea să se refacă după COVID-19, să-şi revigoreze plămânii. Azi, când am aflat că îi e rău, nu mi-a venit să cred.

După prima şedinţă s-a simţit bine, a mers în cameră seara, în cursul nopţii a început să se simtă rău, la 3 au venit cu salvarea şi l-au dus. Azi, de la ora 13:00, lucrurile au început să se complice. Am încercat să-l aducem în Capitală, aveam promisiuni că mâine dimineaţă îl va prelua un elicopter. Din nefericire, inima lui nu a mai rezistat şi a plecat dintre noi.“, a declarat bunul său prieten Constantin Enceanu.

author avatar
Andreea Vlad
251 afisari

5 COMENTARII

  1. Ai „uitat” sa spui ca era dublu vaccinat anti covid.Si sa te mai intrebi cum de rabda pamantul asemenea nemernici care sunteti,voi,asazisa presa.

  2. A fost un mare artist al poporului, un reprezentant de frunte al zonei sale folclorice, o personalitate caldă , un om de neuitat! Dumnezeu să-l odihnească!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger