AcasăMONDENDoliu în lumea modei. Un mare designer s-a stins din viaţă la...

Doliu în lumea modei. Un mare designer s-a stins din viaţă la doar 41 de ani

louis vuittonDoliu în lumea modei. Un mare designer s-a stins din viaţă la doar 41 de ani

Designerul american Virgil Abloh, creator al colecţiilor pentru bărbaţi Louis Vuitton și fondator al label-ului Off-White, a murit duminică la vârsta de 41 de ani. Suferea de cancer, a anunțat grupul LVMH, compania-mamă din care face parte casa Louis Vuitton.

„Grupul LVMH, Casa Louis Vuitton şi Off-White anunță cu imensă durere dispariţia lui Virgil Abloh, răpus duminică, 28 noiembrie, de un cancer cu care se lupta de câţiva ani”, a scris LVMH pe contul său de Twitter.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de LVMH (@lvmh)

Virgil Abloh suferea de cancer

Boala cu care se lupta de doi ani nu fusese făcută publică. „A ales să ducă lupta în privat după diagnosticul din 2019” de angiosarcom cardiac, o tumoare malignă rară localizată în inimă, a explicat familia sa într-o postare pe contul de Instagram al designerului, adăugând că Virgil a fost supus „multor tratamente dificile”.

În 2012, Abloh a fondat brandul de streetwear de lux Off-White. În martie 2018, a fost numit director artistic pentru colecţiile masculine ale casei de modă Louis Vuitton. Era considerat Star al generaţiei milennials şi rege al streetwear-ului de lux

Fiu de imigranţi din Ghana, Virgil Abloh era căsătorit şi tatăl a doi copii, Lowe şi Gray.

author avatar
Andreea Vlad
152 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger