AcasăMONDENDoliu în lumea filmului. S-a stins din viață un actor celebru

Doliu în lumea filmului. S-a stins din viață un actor celebru

paul sorvinoDoliu în lumea filmului. S-a stins din viață un actor celebru

S-a stins din viață actorul Paul Sorvino, celebru mai ales pentru rolul din „Goodfellas”. Actorul a murit la vârsta de 83 de ani, din cauze naturale.

Soția sa a fost cea care a stat lângă el până în ultima clipă. De altfel, partenera de viață a regretatului artist a dat vestea tristă cu privire la decesul acestuia.

Actorul Paul Sorvino a murit la vârsta de 83 de ani

„Inimile noastre sunt frânte, nu va mai exista niciodată un alt Paul Sorvino, a fost dragostea vieții mele și unul dintre cei mai mari interpreți care au împlinit vreodată ecranul și scena”, a transmis soția actorului Paul Sorvino.

Paul Sorvino a fost un actor de succes care, de-a lungul carierei sale, a interpretat roluri în aproape 50 de filme, însă a devenit celebru pentru rolul mafiotului Paul Cicero în capodopera lui Martin Scorsese din 1990, Goodfellas.

Un alt rol important a fost cel al lui Henry Kissinger în filmul „Nixon” din 1995 și al lui Fulgencio Capulet în „Romeo + Julieta” din 1996.

A avut o carieră impresionantă

Actorul a lăsat în urma sa o carieră impresionantă. Primul său film a fost comedia “Where’s Poppa”, urmată de “The Panic in Needle Park”, alături de Al Pacino.

Paul Sorvino Sorvino a participat la Academia Americană de Muzică și Dramatică și s-a gândit să devină cântăreț de operă înainte de a-și face debutul pe Broadway la mijlocul anilor 1960.

author avatar
Andreea Vlad