AcasăMONDENDoctor House vine in Romania. Actorul Hugh Laurie va concerta la Bucuresti

Doctor House vine in Romania. Actorul Hugh Laurie va concerta la Bucuresti

Starul britanic Hugh Laurie, care a jucat rolul principal in unul dintre cele mai urmarite seriale de televiziune, „Doctor House”, vine in Romania in aceasta vara.

Artistul va sustine un concert pe 12 iulie, la Romexpo, informatie ce apare pe site-ul oficial al vedetei. Anul trecut, Hugh Laurie si-a lansat cel de-al doilea album muzical din cariera, „Didn’t It Rain”.

Hugh Laurie sau Gregory House – asa cum este cunoscut intregii lumi – a sustinut peste 100 de concerte. Primul sau album s-a vandut in peste un milion de copii, iar actorul de 54 de ani a sustinut concerte, alaturi de trupa sa, The Copper Bottom Band, in SUA, Europa, America de Sud si Rusia.

[youtube]8HrmAgYE-6k[/youtube]

Hugh Laurie, nascut in Oxford (Marea Britanie), a jucat in mai multe filme de lungmetraj, dar a devenit celebru pe plan mondial datorita rolului sau din serialul TV „Dr. House”, pentru care a trebuit sa renunte la accentul britanic. In 2011, serialul „Dr. House” a intrat in Cartea Recordurilor, fiind desemnat cel mai popular program difuzat in perioada respectiva de o televiziune.

Pentru acest rol, Hugh Laurie a castigat doua Globuri de Aur, doua premii ale Sindicatului actorilor americani, doua premii ale Asociatiei criticilor de televiziune si a fost nominalizat de cinci ori la premiile Emmy.

author avatar
Andra Nesu