Cauta

Divorţul anului în fotbalul românesc. Erau căsătoriţi de 30 ani şi păreau atât de fericiţi… Acum, au decis să se despartă (FOTO)

Este divorţul care zguduie fotbalul românesc! Și-au spus adio după 30 de ani de mariaj. Femeia este cea care a depus actele.

Cei doi soți au împreună un copil minor, în vârstă de 13 ani, și doi copii majori.

Narcis Răducan divorţează de Oana

Narcis Răducan nu trece printr-o perioadă tocmai favorabilă în plan personal! Oana, femeia cu care este căsătorit de 30 de ani, a depus actele de divorț. Separarea celor doi a luat prin surprindere pe toată lumea.

Femeia a depus recent o cerere de divorț la Judecătoria Sectorului 1 București. Această decizie a fost luată în ciuda faptului că, cu doar câteva luni în urmă, cei doi păreau mai fericiți ca niciodată.

Dosarul se referă la „divorț cu minori” și este posibil să dureze o perioadă mai îndelungată, în special din cauza implicațiilor legate de existența unui copil minor în familie, Filip, în vârstă de 13 ani.

Soţii păreau atât de fericiţi

În urmă cu ceva timp, Narcis Răducan recunoștea că problema principală în căsătoria sa cu Oana era lipsa timpului. E posibil că acesta să fie şi motivul pentru care cei doi divorţează acum.

Narcis nu e critic, are foarte multă încredere și mă motivează să fiu mai bună, pentru că el spune că sunt cele mai bune dulciuri și mi-ar fi rușine să nu fac ceva atât de calitativ.

Eu gătesc, el nu mă ajută deloc. Mă amenință de ceva timp că o să-mi gătească măcar un mic-dejun, dar prefer să mănânc bine, așa că…”, spunea soția fostului fotbalist.

Iustin Răducan, băiatul de 17 ani al lui Narcis Răducan, a fost prezentat oficial la Petrolul Ploiești, duminică, 2 iulie 2023. Atacantul a semnat un contract pe cinci ani cu echipa patronată de Marian Copilu.

Ultimele stiri

  • Programul Gabrielei Firea pentru Primăria Capitalei. Aeroport în sudul Bucureștiului și dezvoltarea/extinderea rețelei de metrou, printre promisiuni
  • Imagini incredibile cu rapperul american Sean Diddy când îşi bate iubita cu sălbăticie pe holurile unui hotel (VIDEO)
  • Tragedie în Marea Neagră! O navă s-a scufundat în apropiere de Sfântu Gheorghe. Trei marinari, dispăruţi!
  • Veşti proaste pentru bugetarii obişnuiţi să primească vouchere de vacanţă. De ce trebuie să se bucure cât mai mult de ele în 2024
  • Alimentul de bază care a atins un preţ exorbitant la raft, cel mai mare din ultimii 15 ani. De ce s-a ajuns în această situaţie
  • ANM anunţă că se schimbă vremea în România! Diferențe mari de temperatură de la o zi la alta. Prognoza pentru Bucureşti
  • Bucureştiul se închide din nou în weekend pentru maşini. Se deschide pentru pietoni. Zonele cu restricţii de trafic
  • Gestul banal, dar extrem de periculos pe care îl fac şoferii la volan, îi poate descrie pe aceştia ca fiind psihopați, narcisiști sau machiavelici
  • Motivele pentru care Volodimir Zelenski nici nu vrea să audă de un armistiţiu cu Rusia pe durata Jocurilor Olimpice 2024
  • Horoscop – sâmbătă, 18 mai 2024. Nativii care trebuie să pună piciorul în prag şi să pretindă mai mult respect
  • Exit mobile version