AcasăMONDENDivorțul anului. Ce înțelegere au avut Shakira și Pique și unde s-a...

Divorțul anului. Ce înțelegere au avut Shakira și Pique și unde s-a mutat diva muzicii latino – FOTO&VIDEO

Divorțul anului. Ce înțelegere au avut Shakira și Pique și unde s-a mutat diva muzicii latino - FOTO&VIDEO (foto: Facebook/Shakira)

Apar noi informații după vestea care a luat prin surprindere, zilele trecute, lumea mondenă, cea a despărțirii celebrei cântărețe Shakira de fotbalistul Barcelonei, Gerard Pique, după 12 ani de relație.

Deși presa spaniolă a anunțat că motivul care a dus la ruptura cuplului ar fi fost infidelitatea fotbalistului, mai nou o astfel de variantă pare a fi scoasă din discuție.

Înțelegere privind o „relație deschisă”

Jurnalistul Jose Antonio Aviles susține că a discutat cu apropiați ai lui Pique. „O persoană foarte, foarte apropiată de Pique m-a asigurat că nu este vorba despre infidelitate în cazul lui”, a afirmat ziaristul, citat de Marca.

Același jurnalist susține că faimoasa cântăreață columbiană și fotbalistul aveau o „relație deschisă” în ultimii ani. „Înțelegerea lor a fost „tu faci ce vrei și eu voi face ce vreau”, dar să se prezinte publicului ca un cuplu”, a mai precizat Aviles.

Unde se mută diva latino după despărțirea de celebrul fotbalist

Deja s-a aflat că după despărțirea de Pique, bărbatul cu care Shakira are doi copii, cântăreața nu va rămâne în Spania. Și că s-ar putea muta în Statele Unite, la Miami. Adică la peste 7.000 de kilometri de Barcelona. Acolo unde are un conac de vis, în zona Miami Beach, pe care l-a cumpărat în urmă cu 21 de ani, potrivit elnacional.cat. Și care ar costa aproape 16 milioane de dolari.

În ultimii ani, cântăreața a încercat să vândă proprietatea, dar a renunțat la idee. E vorba despre o vilă cu șase dormitoare, șapte băi, o sală de fitness și una de biliard, dar și terasă și piscină cu zonă de spa, notează sursa citată.

author avatar
Andrei Coman