AcasăMONDENDIVORT IN MARE SECRET: Inca un cuplu din showbizul romanesc a pus...

DIVORT IN MARE SECRET: Inca un cuplu din showbizul romanesc a pus capat casniciei!

Anul acesta pare un trend in randul cuplurilor din showbizul romanesc sa anunte ca pun capat mariajului. Este si cazul Dianei Dumitrescu si a lui Ducu Ion.

Cei doi tineri au decis in mare secret sa incheie o casnicie care parea perfecta, insa au facut pasul cat mai discret, departe de presa, vestea fiind un soc chiar si pentru cei mai buni prieteni ai lor.

Actrita si producatorul erau invidiati de multa lume care vedea in ei un cuplu extraordinar, o poveste de iubire care ar fi trebuit sa dureze pana la adanci batraneti. Diana si Ducu au avut o casnicie discreta, fara scandaluri publice, fara acuzatii si fara niciun fel de suspiciuni.  Acesta este motivul pentru care informatia ca cei doi au decis sa divorteze a fost socanta pentru toata lumea.

Potrivit unor surse din anturajul lor, Dumitrescu si Ion au depus actele de divort, insa au ramas in continuare buni prieteni, citeaza wowbiz.ro.

Acum, cei doi se vor concentra pe cariere, potrivit aceleiasi surse, ea fiind una dintre cele mai talentate si apreciate tinere actrite autohtone, iar el, un producator de seriale care promite.

author avatar
Alina Costache