AcasăMONDENDivorţ-BOMBĂ în showbiz. Şi-au spus "Adio!" după 8 ani de relaţie. A...

Divorţ-BOMBĂ în showbiz. Şi-au spus „Adio!” după 8 ani de relaţie. A fost o despărţire cu scandal!

divortulDivorţ-BOMBĂ în showbiz. Şi-au spus "Adio!" după 8 ani de relaţie. A fost o despărţire cu scandal!

Pepe şi Raluca Pastramă nu mai formează un cuplu! Cei doi au divorţat la notar. Deşi pare o despărţire amiabilă, n-a fost deloc aşa, ba chiar au existat acuze de infidelitate de ambele părţi.

Vestea că Pepe și Raluca Pastramă vor divorța, după un mariaj de opt ani, i-a șocat pe toți cei care îi cunosc.

Familia, prietenii, fanii, cu toții au crezut că cei doi se vor răzgândi și că, în cele din urmă, vor trece peste problemele din relație.

Ei bine, lucrurile nu au stat deloc așa, iar astăzi Pepe și femeia care l-a făcut tată de două ori au semnat actele de divorț.

Raluca a mers la notar alături de fratele ei

Raluca Pastramă a venit la notar însoțită de fratele ei, Bombo, iar Pepe a venit alături de nepotul său. Prima care a ajuns a fost Raluca, apoi la scurt timp și-a făcut apariția și artistul.

Astfel, după o perioadă de gândire de 30 de zile, aşa cum este legal, cele două vedete au considerat că este, totuşi, cazul unui divorţ, asta în ciuda faptului că au existat zvonuri de împăcare.

Au divorţat după un mariaj de 8 ani, din care au rezultat 2 copii

Pepe divorțează de Raluca, după 8 ani de căsnicie! Cei doi au 8 ani de relație și două fetițe superbe, însă au decis că drumurile lor se vor despărți aici. Cea care a decis să pună capăt căsniciei a fost Raluca.

În ceea ce privește împărțirea averii, cei doi par să fie mulțumiți de felul în care și-au împărțit bunurile. Astfel, Pepe rămâne cu două mașini scumpe, dar și cu vila din Pipera unde au locuit împreună.

Aceasta valorează aproximativ 400.000 de euro. În plus, va rămâne și cu afacerea din Centrul Capitalei.

author avatar
Andrei Ștefan