AcasăMONDENDin dragoste, Roxana Ionescu a dat cu piciorul unei super oferte!

Din dragoste, Roxana Ionescu a dat cu piciorul unei super oferte!

Roxana Ionescu a dat cariera pe iubire. Tocmai cand era pe punctul de a semna un contract care i-ar fi putut aduce nu doar un venit consistent ci si notorietatea, „Mama Natura” s-a indragostit, dand cu piciorul ofertei facute de sefii de la Antena.

Desi multa vreme Roxana nici nu a vrut sa mai auda de barbati, dupa ce a trecut printr-o experienta dureroasa cu fostul sot, vedeta s-a indragostit exact cand se astepta mai putin. Cel care a reusit sa ii cucereasca inima este patronul unui club din Timisoara, Tinu Vidaicu, pe care Ionescu il cunoscuse cu doar cateva luni mai devreme, cu ocazia unui eveniment la care cei doi participasera, idila dintre ei luand nastere la inceputul anului.

Insa, pentru ca mai avea foarte putin pana sa semneze contractul pentru a fi „Burlacita” in show-ul  de la Antena 1, ea l-a ignorat initial, dar, in final, a decis sa ii dea o sansa afaceristului, scrie libertatea.ro. Desi a pierdut un venit de aproximativ 5 000 de euro lunar, Roxana nu se plange. A castigat ceva mai important, un om care o iubeste si de care este foarte indragostita.

In locul ei, producatorii emisiunii “Burlacita” au ales-o pe Andreea Mantea, care e singura de ceva vreme.

author avatar
Alina Costache