AcasăMONDENDin ce trăieşte Marina Voica. Artista de 85 ani NU are pensie...

Din ce trăieşte Marina Voica. Artista de 85 ani NU are pensie de la stat!

Marina Voica, ajunsă la 85 de ani, a dezvăluit că nu primeşte pensie de la statul român. După o carieră de 5 decenii pe scenă, doamna muzicii uşoare româneşti a reușit să rămână în sufletele fanilor.

Artista primește de la stat pensie de urmaș în urma morții soțului ei și pensie de merit din cauza faptului că a fost liber profesionist.

A fost artist liber profesionist

Deşi nu primeşte pensie din partea statului, Marina Voica nu se plânge.

Nu mă plâng nici din punct de vedere material, chiar dacă nu am pensie de la stat. Am fost artist liber profesionist. Mă mulțumesc cu pensia de urmaș (după moartea soțului său).

Și, mulțumită Ministerului Culturii, primesc o indemnizație de meri. Datorită valorii recunoscute de public a muncii mele și a vechimii în activitatea artistică.

Nu am probleme cu partea materială. Nu am regrete, iar cea mai mare împlinire a vieții mele este că trăiesc, că mă bucur de lumea noastră.

Am dus o viață cu bucurii, cu necazuri, ducem o luptă permanent, ne facem că nu observăm ceea ce ar putea să fie rău, suferim dar mergem înainte că așa merge viața.

În viață trebuie să te lupți cu nedreptatea„, a spus artista în emisiunea lui Cătălin Măruţă.

A suferit o operaţie complicată

Nu-i așa? Este cel mai mare dușman al omului. Fiecare om are câte o nedreptate pe care trebuie să o îndure. Eu îmi fac dreptatea mea, cred că este cel mai pozitiv lucru pentru care sunt iubită, pentru energie…

Nu optimism, că eu nu sunt optimistă. Eu sunt poate realistă și încerc să văd lucrurile așa cum sunt”, a mai declarat Marina Voica la Pro TV.

În primăvara anului trecut, interpreta a trecut printr-o operație complicată. Marina Voica avea leziuni severe la două valve ale inimii, iar viața sa era pusă în pericol. Din fericire, intervenția s-a dovedit a fi un real succes.

author avatar
Andrei Ștefan
2.554 afisari

7 COMENTARII

   • tu sti cu se se ocupa primul sot tampitule! era doar o gluma ptr oameni destepti nu galme! pup-o in cur de spioanca!

    • D-LE GEORGE , FAZA ESTE CA ESTI JALNIC SI NOI , ROMANII IN GENERAL , SUNTEM JALNICI, FIINDCA NE CONCENTRAM PE DETALII SI NE DISPUTAM CU ORICE OCAZIE, PTR A DEMONSTRA CA SUNTEM MAI SMECHERI DECAT ALTII ….. JALNICA NATIE ! BAFTA !!!!!!

 1. ACUM E LINISTE SI SUN MULTUMIT DE GUVERN SPUNE LIKEAUA PRINCIPALA , TURISTUL LUCRULUI BINE FACUT ,ESUATUL STERP , BUN LA NIMIC ,
  SLOGANURILE CURG GRETOS , SI UNII DIN PRESA SPECIALIZATA LA LINSUL IN COOR SUNT ZILNIC LA SUSTINEREA ACESTOR JEGURI SPURCATE

  ZIARE.COM SITEUL EXCREMENTELOR SI JEGURILOR PUPIN CURISTE COMUNISTE

  ZIARE.COM SITE-UL EXCREMENTELOR IMPUTITE CE PUBLICA NUMAI MIZERII COPIATE DE PE INTERNET
  DOBITOCIMEA PRESEI DE WC SUNT PE ZIARE.COM
  INSULTE SI AMENINTARI GRAVE DACA SPUNETI CEVA CE NU LE CONVINE POSTACILOR PUPIN CURISTI LINGAI DE GAOOZURI PLINE DE KAKAT ALE POLITICIENILOR CARE-I PLATESC PE ACESTI MOOISTI SA SUGA ZILNIC POOLA PE ZIARE.COM CU LAUDE SI OSANALE

 2. Chiar daca va contrati ,sunteti de buna credinta!…..Suntem cu totii in aceeasi mizerie,din pacate!😥

Comments are closed.

Nu rata să citești

Ultimele știri