AcasăMONDENDiana Dumitrescu, melancolica! Mesaj impresionant dupa despartirea de Ducu Ion!

Diana Dumitrescu, melancolica! Mesaj impresionant dupa despartirea de Ducu Ion!

Si-au spus adio dupa trei ani de casnicie – fara scandal, fara declaratii prin presa. Au trait o poveste de dragoste care parea fara de sfarsit, dar iata ca si ei au ingrosat randul vedetelor care s-au despartit in anul 2013. Chiar daca Diana Dumitrescu nu a suflat o vorba pe la emisiunile mondene despre motivul care a dus la separarea de Ducu Ion, iata ca mai scrie cate un mesaj emotionant pe pagina de Facebook care trimite cu gandul la barbatul care odata o facea fericita.

Actrita a preluat un citat de-al lui Charlie Chaplin, pe reteaua de socializare, care i se potriveste de minune dupa despartirea de Ducu Ion.

„Am iertat greseli care erau intr-adevar aproape erau de neiertat. Am incercat sa inlocuiesc oameni care erau de neinlocuit si am incercat sa-i uit pe cei care erau de neuitat. Am actionat la impuls, am fost dezamagit de oameni atunci cand am crezut ca acest lucru ar fi imposibil. Dar am dezamagit si pe care ii iubeam. Am ras cand nu a trebuit. Mi-am facut prieteni care au ramas prieteni pe viata. Am strigat si sarit de bucurie. Am iubit si am fost iubit. Dar am fost, de asemenea, respins si am fost iubit, fara a iubi acea persoana inapoi. Am trait numai pentru dragoste si am facut juraminte de dragoste eterna. Am avut inima franta de foarte multe ori!

Povestea de iubire dintre Diana si Ducu este deja istorie

Am plans in timp ce ascultam muzica si ma uitam peste poze mai vechi. Am sunat pe cineva doar pentru a-i auzi glasul. M-am indragostit de un zambet. Uneori, am crezut ca mor de dorul cuiva. Alteori, mi-a fost foarte teama ca as putea pierde pe cineva foarte special (lucru care s-a si intamplat in cele din urma.) Dar am supravietuit. Mai continui  sa traiesc, zi de zi. Eu nu sunt doar in trecere prin viata … si nici tu nu ar trebui sa fii. Traieste!

Cel mai bun lucru in viata este de a merge mai departe cu toate planurile si visele voastre, sa imbratisez viata si sa traiesc zi de zi cu pasiune, sa pierd, dar sa nu-mi pierd credinta si sa castig prin recunostinta. Si asta pentru ca lumea apartine celor care indraznesc sa-si urmeze visul. Si pentru ca viata este prea scurta pentru a fi neinsemnata”, a spus Diana Dumitrescu pe pagina ei de Facebook.

Nici pana in prezent nu se stiu cu exactitate motivele care au dus la rupture dintre ei. S-a vehicular prin presa ca infidelitatile lui Ducu Ion ar fi de vina, dar si faptul ca el si-ar fi dorit un copil, iar blondina nu era pregatita pentru asta. Adevarul doar ei il stiu, cert este ca au decis sa o ia pe drumuri separate.

Citeste si:

Adio dupa trei ani de casnicie! Diana Dumitrescu a decis sa spuna adevarul! (FOTO)

Diana Dumitrescu, dupa separarea de Ducu Ion: “Mi-e TEAMA!”

Ducu Ion a inselat-o pe Diana Dumitrescu! “A avut cateva aventuri cu soliste din LaLa Band”

Cum a putut sa spuna “PAS” unei asemenea femei? Diana Dumitrescu, pictorial NUD! (FOTO)

author avatar
Anca Murgoci