AcasăMONDENDiana Dumitrescu, dupa separarea de Ducu Ion: “Mi-e TEAMA!”

Diana Dumitrescu, dupa separarea de Ducu Ion: “Mi-e TEAMA!”

Pareau cuplul perfect pana ce intr-o zi au decis sa-si spuna adio, dupa trei ani fericiti de casatorie. Despre motivul divortului s-au scris vrute si nevrute, dar adevarul numai ei il stiu. Diana Dumitrescu si Ducu Ion au ales sa puna capat relatiei intr-un mod elegant, departe de ochii presei – in mod diferit de cum ne-au obisnuit, in ultimul timp, vedetele autohtone.

Multa vreme, blondina care isi iubea enorm sotul a preferat sa pastreze tacerea si sa nu alimenteze presa cu subiecte din viata privata. Pana acum cand, de dragul prietenilor sai virtuali, a scris cateva cuvinte pe blogul personal.

Sub numele postarii “Un semn”, actrita le-a lasat un mesaj tuturor celor carora le pasa de situatia prin care trece. “Stiu ca nu am mai scris de ceva timp pe blog, dar mi-e teama ca orice as scrie acum ar fi interpretabil. Asa ca, va rog sa aveti rabdare, promit ca voi reveni din nou aici. Nu am uitat de blog, nici de voi, cititorii mei… cei care ati ramas, macar 2-3 sper eu.Va pup si bucurati-va de vara!!!!”, a scris vedeta pe blogul personal.

Diana Dumitrescu si Ducu Ion s-au cunoscut pe platourile de la filmare de la Buftea, pe vremea cand el era producatorul serialului “Mostenirea”, iar ea o actrita care isi dorea sa cucereasca lumea cinematografiei. S-au iubit, si-au jurat iubire vesnica si, dupa trei ani de dragoste nebuna, au decis sa o ia pe cai separate.

author avatar
Anca Murgoci