AcasăMONDENDiana Dumitrescu a vorbit pentru prima data despre divortul prin care a...

Diana Dumitrescu a vorbit pentru prima data despre divortul prin care a trecut!

Dupa patru ani de casnicie, Diana Dumitrescu si Ducu Ion au decis sa puna punct unei etape importante din viata lor. Cei doi nu au comentat pe marginea subiectului, pana acum cand actrita a fost invitata la o emisiune tv si a vorbit despre ruptura dintre ea si fostul sau partener de viata.

Diana Dumitrescu a spus ca a trecut printr-o perioada foarte grea. Cu toate acestea, au fost multi prieteni care au sustinut-o sa mearga mai departe.

“Daca s-a ajuns aici inseamna ca nu a mai fost nimic de rezolvat. E cel mai bine asa. Am ramas prieteni, chiar azi am vorbit la telefon. Recunosc ca a fost foarte greu. Orice femeie isi doreste sa se casatoreasca pentru toata viata, dar in timp descoperi ca nu esti compatibila cu partenerul de viata.

Povestea de iubire dintre Diana si Ducu este deja istorie

Am avut prieteni, am avut familia alaturi – toti m-au sustinut. E o ruptura si doare. Am facut niste alegeri si mergem mai departe. Nu doresc nimanui sa mai treaca prin asta. Am plans, am avut momente in care nu imi venea sa cred prin ce trec”, a spus Diana Dumitrescu la “Happy Hour”.

Dupa divortul de Ducu Ion, actrita s-a axat pe planurile de cariera, iar acum se pregateste de o vacanta – planuieste sa mearga la Napoli, in Italia, cu mai multi prieteni.

Citeste si:

Diana Dumitrescu, melancolica! Mesaj impresionant dupa despartirea de Ducu Ion!

Soc! Uite ce baiat mare are Diana Dumitrescu!

Diana Dumitrescu, dupa separarea de Ducu Ion: “Mi-e TEAMA!”

author avatar
Anca Murgoci