AcasăMONDENDezbracatu' vorbeste despre divort: „Mai am momente in care imi dau lacrimile”

Dezbracatu’ vorbeste despre divort: „Mai am momente in care imi dau lacrimile”

Codrut Keghes, sau Dezbracatu` de la Cronica Carcotasilor – asa cum il stie toata lumea, trece printr-o perioada grea.

Actorul a divortat de sotia sa, Laura, si este destul de tristul. A recunoscut ca uneori ii dau lacrimile. Cei doi au si un copil, pe Stefan. Si keghes si fosta sotie au custodie comuna si baiatul stie deja ce se intampla, si pare lamurit in privinta relatiei dintre parintii sai.

 

„Ne-am separat prin septembrie. Nu sunt nici primul nici ultimul care a decis sa divorteze iar decizia a fost luata pentru binele tuturor, in special al copilului. Custodia copilului este comuna, cel mic locuieste unde vrea, atat la mine cat si la maica-sa. Suntem prieteni. Stefan este un tip foarte inteligent. Mi-a spus ca stie ca eu si cu mami suntem prieteni si ca vom ramane mereu parintii lui, ceea ce mi s-a parut extraordinar. Mai am momente in care imi dau lacrimile. E aiurea sa nu ai lacrimi”, a spus Codrut Keges, la Adevarul Live.

Dezbracatu vrea sa gandeasca cat mai pozitiv si sustine ca aceasta experienta nu l-a facut sa vrea sa traiasca singur de acum incolo, ba din contra: „Nu ma gandesc sa raman singur de acum incolo. Nu poti sa ramai singur, de ce nu. E aiurea sa traiesti singur”.

author avatar
Andra Nesu