AcasăMONDENDespartirea a facut-o sa fie nostalgica pe frumoasa Madalina Ghenea: "Dor de..."

Despartirea a facut-o sa fie nostalgica pe frumoasa Madalina Ghenea: „Dor de…”

Abia a plecat din Romania, ca Madalinei ii e dor deja de ce a lasat in urma! A marturisit acest lucru cam in acelasi timp in care fanii aflau ca, de fapt, Gerard Butler a reusit sa pacaleasca pe toata lumea si sa ramana la noi in tara alte trei zile, dupa plecarea actritei la filmari, in Italia. Totul in mare taina!

In timp ce Madalina e implicata trup si suflet in proiectul „Borgia: Adevar si frica”, serial in care interpreteaza rolul Dorotea si ale carui filmari au loc chiar in aceste zile intr-un decor de vis, pe taram italian, actorul scotian se plimba relaxat pe plaiurile mioritice, undeva prin muntii Bucegi. Chiar daca e prinsa cu scenariul productiei franco-germane, Madalina da de inteles, pe contul ei de pe o retea de socializare, ca ii mai fuge gandul din cand in cand la vacanta petrecuta in Romania, dar si la rudele si prietenii pe care i-a lasat acasa.

Citeste si: Surpriza! Gerard Butler a ramas in Romania si dupa plecarea iubitei sale, Madalina Ghenea! (VIDEO)

Si ce semn mai clar ca s-a simtit grozav cele cateva zile petrecute in tara natala, decat o fotografie in care apare zambind, inconjurata de doua persoane dragi si impratisand un superb prieten necuvantator, rasa St. Bernard. „Dor de Romania! Va iubesc!”, suna mesajul ce insoteste imaginea realizata in varf de munte, intr-un decor natural de vis. Desi, dupa cum se vede, in poza nu apare si iubitul ei, Gerard Butler, e foarte probabil ca insusi starul sa fi fost cel care a surprins instantaneul, drept pentru care lipseste din grupul vesel.

Oricum, putem spune fara urma de dubiu ca daca Madalinei ii e deja dor de Romania, si lui Butler i-au placut plaiurile mioritice, de vreme ce a ales sa-si prelungeasca sederea la noi in tara.

Sursa foto: facebook