AcasăMONDENDespărțire cu cântec în lumea mondenă! Brigitte Pastramă a anunțat divorțul: „Mi-au...

Despărțire cu cântec în lumea mondenă! Brigitte Pastramă a anunțat divorțul: „Mi-au afectat imaginea publică”

Despărțire cu cântec în lumea mondenă! Brigitte Pastramă a anunțat divorțul: „Mi-au afectat imaginea publică” (sursa foto: facebook/Brigitte Nastase)

S-a mai destrămat un cuplu în lumea mondenă autohtonă.

Brigitte şi Florin Pastramă și-au unit destinele în urmă cu trei ani, au fost protagoniștii unei emisiuni tip reality-show, iar acum pare-se că au ajuns la capătul mariajului.

Vestea despărțirii a venit chiar de la Brigitte Pastramă (fostă Sfăt). Care a dat de înțeles că separarea e inevitabilă, căutând să explice cum de s-a ajuns la un astfel de deznodământ în cazul căsniciei sale. Și că divorțul va fi oficializat nu în instanță, ci la notar.

„M-am săturat să trăiesc în scandaluri care mi-au afectat imaginea publică”

„Am trăit trei ani de zile în mocirlă, o sa divorţăm la notar, nu avem de împărţi, m-am săturat să trăiesc în scandaluri care mi-au afectat imaginea publică”, a declarat Brigitte Sfăt, pentru Click.

Brigitte şi Florin Pastramă au participat, în urmă cu trei ani, la o emisiune televizată, mai exact la „Ferma”. Ulterior s-a aflat că formează un cuplu. Și, că, după doar câteva luni de relație, s-au căsătorit. Între timp, cei doi au fost protagoniștii unei emisiuni reality show, „Brigitte & Pastramă”, difuzată pentru o perioadă de postul TV Antena Stars, o televiziune cu profil monden.

Bruneta e la a treia căsătorie. De departe, cea mai cunoscută relație – și cea mai mediatizată în paginile presei mondene – a fost cea cu fostul jucător de tenis Ilie Năstase. Cei doi s-au căsătorit în 2013, dar au divorțat câțiva ani mai târziu.

502 afisari

2 COMENTARII

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger