AcasăMONDENDemisie răsunătoare la PRO TV. Unul dintre fondatorii postului și-a anunțat plecarea

Demisie răsunătoare la PRO TV. Unul dintre fondatorii postului și-a anunțat plecarea

pro tvDemisie răsunătoare la PRO TV. Unul dintre fondatorii postului și-a anunțat plecarea

Vestea șocantă că Florin Călinescu nu va mai lucra la PRO TV a fost dată chiar de juratul de la ”Românii au talent”, duminică, pe pagina sa de Facebook.

Actorul a scris că nu va mai colabora cu postul de televiziune. „Cu oarecare părere de rău, vă anunț ca renunț la colaborarea cu actualul management al PRO TV. Deci, și la Românii au talent. Detalii, mai încolo”, a fost mesajul actorului.

Postul de televiziune a oferit o reacție oficială, pentru click.ro. „Nu putem comenta cu privire la postarea făcută de domnul Florin Călinescu, pe pagina lui personală de Facebook. Ca în fiecare an, este perioada negocierilor pentru membrii juriului Românii au talent. Odată ce acestea se vor încheia, publicul emisiunii se va bucura de începerea filmărilor pentru un nou sezon al celui mai iubit show de entertainment din România”, au transmis reprezentanții PRO TV.

Vestea surprinde, după ce PRO TV tocmai schimbase doi membri ai juriului în ultimul sezon, cel cu numărul 11. Întâi a intrat în juriu Alexandra Dinu, iar Andi Moisescu a fost înlocuit de Smiley la jumătatea sezonului, după ce Andi a fost testat pozitiv cu Covid-19.

Florin Călinescu, jurat la ”Românii au talent” din 2015

Florin Călinescu era jurat al emisiunii de televiziune „Românii au talent” din 2015, participând în calitate de figură matură şi impunătoare. În octombrie 2015, PRO TV anunța noua „achiziție” din cadrul show-ului „Românii au talent”.

Florin Călinescu îi lua locul, la masa juriului, lui Constantin Cotimanis. „Am dat concurs și, dintre mai mulți concurenți, m-am mirat și eu că am avut această ocazie. Talentul meu este să vorbesc oamenilor. Mi-a fost dor de oamenii cărora mă adresam. Ma întrebau pe stradă ce fac și când revin. Românii au mai mult talent decât alte popoare. Nu am putut să refuz invitația”, spunea atunci Florin Călinescu.

author avatar
Andreea Vlad
770 afisari

4 COMENTARII

  1. oare cantareata Andra mai ramane in juriu.?
    Daca tot se fac schimbari in juriu si a plecat cel ce era ”sarea si piperul ” acestei emisiuni , schimbati fratilor tot juriul ca nu e greu !.!!!!!!!!!!!!

  2. & Dacă ,,familia Pro TV” i-a mulțumit pentru tot ce a realizat de-a lungul anilor pentru echipă și îi urează mult succes în următoarele provocări , ?

  3. & E sezon de transferuri pentru ,,împătimiții de fotbal” , ? Se spune că nici Messi nu știe încă unde va juca, ?

  4. O sa imi pun latu de gat o sa ma uit la teatru radiofonic. Oricum felicitari echipa Radio Cultural si Actualitati pt supraprofesionalism. Deci daca nu vreti sa va ratati zilele dati intre 21 – 3 da nu mai repede si nu mai tarziu.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger