AcasăMONDENDeclaratia care o va impresiona pe Daniela Gyorfi! George Tal: "Suntem suparati...

Declaratia care o va impresiona pe Daniela Gyorfi! George Tal: „Suntem suparati ca nu mai e mami…”

Daniela Gyorfi se poate considera o femeie foarte norocoasa, bucurandu-se de toata sustinerea lui George Tal, care, chiar daca nu ii este sot, ii ofera cantaretei tot sprijinul moral de care are nevoie, mai ales dupa ce mama artistei a incetat din viata.

George Tal a ramas sa se ocupe singur de fiica lor, Maria, in aceasta perioada, dat fiind ca Daniela e plecata peste Ocean, unde va sustine niste concerte. Ea are de onorat cateva contracte in Statele Unite si in Canada. In acest timp, impresarul are grija de fetita lor, ajutat de bona.

„Suntem fericiti ca o avem pe Maria, dar suntem suparati ca nu mai e mami. A fost un necaz foarte mare pierderea ei.

Pe 10 martie se intoarce si Daniela. Nu e foarte complicat. Fetita are un program la gradinita de la 9 la 18, avem o bona care ne ajuta. Francescai ii place foarte mult de Maria, se inteleg, fac glume impreuna”, a spus George Tal, la Acasa Tv.

De asemenea, iubitul Danielei Gyorfi a recunoscut ca este un tip gelos. „Am citit ca un barbat de 55 de ani ii trimite flori, nu stiu ce sa zic. Sunt curios si eu cine e. Imposibil sa nu fii gelos atunci cand iubesti”, a precizat George.

author avatar
Alina Costache