AcasăMONDENDecizie-șoc! Mihai Bendeac rămâne la Antena 1. În ce emisiune îl vom...

Decizie-șoc! Mihai Bendeac rămâne la Antena 1. În ce emisiune îl vom vedea

mihai bendeacDecizie-șoc! Mihai Bendeac rămâne la Antena 1. În ce emisiune îl vom vedea (sursa foto: Mihai Bendeac/Facebook)

Mihai Bendeac a plecat de la „iUmor”, unde era jurat alături de Cheloo și Delia Matache, însă a rămas sub contract cu Antena 1. Momentan nu va apărea pe sticlă, dar cei care vor să-l vadă o pot face la teatru.

Monica Munteanu, managerul lui Mihai Bendeac, a dezvăluit ce face actorul după ce a părăsit masa juriului de la „iUmor”.

Mihai Bendeac a plecat cu scandal de la iUmor

„Suntem sub contract cu Antena 1, nu putem spune nimic momentan despre proiectele viitoare. În niciun caz nu se pune problema plecării lui la un alt trust. Ca de fiecare dată, vom avea mai multe proiecte, dar nu vă pot spune, pentru că există un contract juridic. La teatru, Mihai joacă într-o piesă nouă cu George Mihăiță, «Desculț în parc». E un artist foarte mare și are în plan și alte proiecte”, a declarat pentru Playtech.ro, managerul actorului, Monica Munteanu.

Luna trecută, Mihai Bendeac anunța că renunță la colaborarea cu Antena 1, astfel că emisiunea „iUmor” a rămas fără unul dintre cei mai amuzanți jurați, după 13 sezoane.

Se pare că artistul a trecut prin momente scandaloase în timpul filmărilor, motiv pentu care a luat decizia să dispară pentru totdeauna din grila de vedete a trustului Intact. În locul lui, la masa juriului iUmor, a fost adus Costel Bojog.

author avatar
Andreea Vlad