AcasăMONDENDecizie RADICALA: Jandarmul cu "voce de aur" RENUNTA la vedetism!

Decizie RADICALA: Jandarmul cu „voce de aur” RENUNTA la vedetism!

Din cauza stirilor care au aparut in ultima vreme, legat de relatia cu Larisa Dragulescu, dar si de scandalul cu fosta iubita, jandarmul cu voce de aur, Nicolae Lacatus, a decis sa se retraga din lumea showbizului.

„Buna seara tuturor. Momentan ma aflu in tren si nu prea am internet. Stiu ca m-ati criticat si ca ma veti critica dar sa stiti ca eu voi merge inainte cu fruntea sus. Este foarte greu sa fii cunoscut, sa fii o mini-vedeta… este foarte greu… Fost mea iubita nu a spus ce au scris cei de la wowbizz… Am vorbit in aceasta seara cu ea. Cat despre celalalt articol, puteti sa ma criticati, puteti sa faceti ce vreti. Altceva nu comentez… doar ca este o mare porcarie… Sunt foarte mandru ca sunt roman si bucuros ca v-am incantat cu vocea mea. Vreau sa anunt ca in curand voi renunta la tot ce inseamna vedetism, facebook-ul mi-l voi inchide, numarul de telefon mi-l voi schimba si imi voi continua cariera mea frumoasa de Jandarm”, a postat Nicolae Lacatus, vineri, pe pagina de facebook.

La scurt timp, jandarmul a mai scris un mesaj in care isi asigura fanii ca a ramas acelasi baiat modest care era inainte de a deveni cunoscut: „Credeti-ma ca este foarte greu… nu pot lupta singur…  Intr-adevar, am gresit, dar am invatat. N-as vrea sa renunt niciodata, dar este foarte greu, trebuie sa am mare mare grija de acum inainte… Repet, nu mi-a intrat vedetismul in cap, sunt acelasi baiat modest pe care lumea l-a cunoscut si o dovedesc prin faptul ca incerc sa va raspund la toate mesajele si ca datorita aprecierilor voastre, eu m-am facut cunoscut si va multumesc”.

Intr-o alta postare, Nicolae Lacatus le-a marturisit prietenilor virtuali ca are de gand sa inceapa o colaborare cu un compozitor care sa-i creeze prorpiile piese. „Stiu ca-mi va fi greu, dar datorita voua voi lupta si voi merge inainte cu fruntea sus. Saptamana viitoare voi lua legatura cu un compozitor din orasul meu care mi-a spus ca va dori sa colaboreze cu mine. Vreau, si-mi doresc, sa va tin la curent cu tot si toate. Va multumesc”.

author avatar
Alina Costache