AcasăMONDENDe NERECUNOSCUT! Cat de mult s-au schimbat membrii trupei Cassa Loco! (FOTO/VIDEO)

De NERECUNOSCUT! Cat de mult s-au schimbat membrii trupei Cassa Loco! (FOTO/VIDEO)

Prin anul 1999, Cassa Loco, trupa formata din Bogdan Muresan, Cosmin Tudoran si Leonard Muha, facea furori in muzica romaneasca.

Chiar daca au trecut 14 atunci de atunci, fredonam si acum melodiile lor “Fat Frumos”, “Vand fan”, “Sorel” sau “Goanga”. Dar cu ce se mai ocupa baietii care faceau show pe scena?

Cosmin Zenon Tudoran si-a schimbat total look-ul. Parca nu mai este nici urma din baiatul rebel de altadata. Acum este maestru de ceremonii si blogger. Spune ca dintotdeauna a cochetat cu scrisul. El a avut cateva colaborari si cu revista Play, Jurnalul, Men’s Health si Hotnews.ro. In ceea ce priveste viata personala, trebuie spus ca s-a casatorit si are o fetita.

Bogdan Muresan – compozitorul, artistul, cantaretul, omul – dupa cum bine se descrie pe contul de Facebook, s-a schimbat si el destul de mult. Acum este un alt om – mult mai linistit si mult mai cerebral. Cu patru ani in urma, cantaretul s-a casatorit cu Roxana Grec, chiar cu o zi inainte sa implineasca 30 de ani. Cei doi au si un baietel pe nume Luca.

IIn afara de muzica, Leonard Muha a cochetat si cu presa. El a fost o vreme corespondent al ziarului Evenimentul Zilei si redactor-sef adjunct la Radio Transilvania Bistrita, director de marketing si realizatorul matinalului la Radio 21 Bistrita. El a scris si un roman de dragoste cu multe amanunte din lumea showbizului “Un rol pentru Andra”.

[youtube]kizDjnilvfY[/youtube]

Sursa foto: Facebook.

author avatar
Anca Murgoci