AcasăMONDENDe dragul noului iubit, Roxana Ionescu face naveta!

De dragul noului iubit, Roxana Ionescu face naveta!

La aproape doi ani de la divort, Roxana Ionescu pare din nou fericita in bratele unui tanar sarmant, alaturi de care petrece foarte mult timp si la adresa caruia are numai cuvinte de lauda.

Dupa ce fostul sot, Laurentiu, a inselat-o cu sora nasei lor de cununie, Roxana a mai gasit puterea sa creada din nou in sinceritatea si iubirea unui barbat.

De cateva saptamanai, Roxana Ionescu se dedica total noii povesti de dragoste, alaturi de Tinu, iubitul ei. Cei doi par foarte indragostiti unul de celalalt si incearca sa stea cat mai mult timp impreuna. Astfel, pentru ca barbatul care i-a cucerit inima petrece mult timp la Timisoara, unde se ocupa de un club de fite, iar ea sta mai ales in Bucuresti, unde este implicata in diferite proiecte, Roxana a gasit o cale de mijloc. Si ea si noul ei iubit fac naveta ca sa stea cat mai mult impreuna, scrie wowbiz.ro.

Cititi si:

Roxana Ionescu si-a gasit sufletul pereche! Iata cine i-a cucerit inima!

In cursul saptamanii, omul de afaceri sta mai mult la Bucuresti, cu Roxana, iar in weekend merg amandoi la Timisoara, unde el se ocupa de un club din oras.

Insa, desi sunt impreuna de ceva timp, Roxana Ionescu prefera sa isi tina relatia departe de ochii presei, preferand sa se bucure in liniste de dragostea noului ei partener de viata.

author avatar
Alina Costache