AcasăMONDENDe cine ascunde Daniela Gyorfi ADEVARUL despre moartea mamei sale!

De cine ascunde Daniela Gyorfi ADEVARUL despre moartea mamei sale!

In urma cu o saptamana, Anica Dita a pierdut lupta cu viata, pe patul unui spital din Capitala. Cateva zile mai tarziu, Daniela Gyorfi, napadita de durere, si-a condus mama pe ultimul drum. Artista, chiar daca are sufletul plin de tristete, face tot ce-i sta in putinta pentru a ascunde suferinta de fetita ei, dar si de partenerul sau de viata, George Tal.

Maria, copila cantaretei, obisnuia sa isi petreaca timpul cu bunica ei. Cand se intoarce de la gradinita, fetita nu o mai gaseste acasa– asa cum o astepta mereu, iar acest lucru o nelinisteste. Maria a inceput sa intrebe de bunica ei, iar pana acum Daniela Gyorfi nu a avut curajul sa-i spuna ce s-a intamplat cu adevarat. Stie doar ca este la spital pentru a-si face unele analize.

„Danielei ii este foarte greu, pentru ca ii lipseste mama. Era obisnuita sa o vada acasa sau sa vorbeasca la telefon cu ea ori de cate ori mergea la concerte. Fetita noastra a intrebat de bunica, dar nu i-am spus adevarul. Stie ca e la spital si ca isi face analize”, a declarat George Tal pentru spynews.ro. Acesta a mai tinut sa adauge ca este alaturi de artista si o incurajeaza sa isi reia concertele pentru a putea trece mai usor peste suferinta pierderii mamei sale.

 

author avatar
Anca Murgoci