AcasăMONDENDe ce s-a operat la buze Brigitte Sfat! Ce spune Ilie Nastase!

De ce s-a operat la buze Brigitte Sfat! Ce spune Ilie Nastase!

Brigitte Sfat a mers in Germania unde s-a operat la buze pentru a-si scoate din substanta pe care si-o injectase cu mai multi ani in urma.

Ilie Nastase, sotul lui Brigitte, spune ca se considera oarecum vinovat de aceasta decizie luata de bruneta, pentru ca el o alinta mereu “ratusca”.

„O faceam ratusca pentru ca avea buza umflata. Facuse o operatie care nu i-a reusit. Apoi mi-a zis ca se duce in Germania sa isi scoata acidul din buze. La 19 ani era frumoasa, atunci si-a injectat buzele. O prietena a influentat-o. Era bine atunci, sper sa arate la fel dupa operatie. Nu am vrut sa asist la operatie, am fost la cateva zile. Nu imi placea implantul si nici ea nu se mai simtea bine, sper sa arate natural acum ca i-au scos ce avea in plus. Nu o face doar pentru mine. Are multe taieturi la buze si se vindeca greu. I-a curs mult sange. Am vorbit cu spatele la ea ca sa nu o vad, era umflata. Toate arata la fel dupa operatie, nu au cum sa scape. Stiam dinainte ca o sa arate asa. Dupa doua luni ar trebui sa arate normal, daca nu se intampla asta, ii gasesc alta porecla”, a marturisit Ilie Nastase in emisiunea Wowbiz.

„Poza asta a fost facuta imediat dupa ce m-am trezit din anestezie. Daca nu faceam aceasta interventie nu eram foarte bine. Eu sunt la 4 saptamani dupa interventie. Mai trebuie sa treaca inca vreo 2 luni care sa arate bine. Aratam groaznic, ca un mutant. M-am speriat foarte tare. Mi-am facut poze in fiecare zi ca sa vad cum arata. Am vrut neaparat sa scot ceea ce nu era natural din fata mea”, a spus si Brigitte.

author avatar
Andra Nesu