AcasăMONDENDe ce l-a schimbat Antena 1 pe Dan Badea cu Ilona Brezoianu...

De ce l-a schimbat Antena 1 pe Dan Badea cu Ilona Brezoianu la iUmor sezonul 12

Ilona Brezoianu iumorDe ce l-a schimbat Antena 1 pe Dan Badea cu Ilona Brezoianu la iUmor sezonul 12

Antena 1 a venit cu surprize majore, vineri seară, la debutul iUmor sezonul 12. Pe lângă cel de-l patrulea jurat, care, în prima ediţie, a fost actriţa Rodica Popescu Bitănescu, producătorii l-au înlocuit şi pe co-prezentatorul Dan Badea cu Ilona Brezoianu.

Prezența actriței la brațul lui Șerban Copoț este însă justificată. De ce l-a înlocuit pe Dan Badea.

Badea, în carantină, pe o insulă

Dan Badea era prezentator Tv alături de Șerban Copoț, însă sezonul 12 a venit cu câteva schimbări, printre care se numără lipsa lui din culisele emisiunii. Se pare că Dan Badea nu se afla în țară când filmările au început și nici nu a revenit prea curând, susţin cei de la Antena 1.

Comediantul a plecat în vacanță, dar acolo a rămas blocat în carantină și nu a mai putut părăsi locul exotic. Din acest motiv echipa iUmor a fost nevoită să-i găsească un înlocuitor și cea mai potrivită prezență, care are și priză la public, este actrița Ilona Brezoianu pe care am putut să o vedem la X Factor sezonul trecut.

Cum s-a descurcat Ilona la iUmor

Actriţa a încercat, cu această ocazie, să se afişeze cu un nou look, mai elegant.

Îmi place foarte mult idea de a prezenta iUmor, mai ales că eu și Șerban am mai prezentat împreună o emisiune (pe care nu că zic eu, dar e musai să o urmăriţi din 16 februarie, la Antena 1) și avem o chimie, chiar dacă am filmat un singur sezon la Stand-up Revolution.

Mă bucur mult că m-am întâlnit cu Mihai într-un alt context față de cum îl știam până acum.

Un alt element surpinzător pentru toată lumea este felul în care arăt în cadrul acestei emisiuni, s-au făcut și glume pe acest subiect, că sunt mai elegantă ca niciodată”, a declarat Ilona Brezoianu.

author avatar
Andrei Ștefan