AcasăMONDENDe ce l-a schimbat Antena 1 pe Dan Badea cu Ilona Brezoianu...

De ce l-a schimbat Antena 1 pe Dan Badea cu Ilona Brezoianu la iUmor sezonul 12

Ilona Brezoianu iumorDe ce l-a schimbat Antena 1 pe Dan Badea cu Ilona Brezoianu la iUmor sezonul 12

Antena 1 a venit cu surprize majore, vineri seară, la debutul iUmor sezonul 12. Pe lângă cel de-l patrulea jurat, care, în prima ediţie, a fost actriţa Rodica Popescu Bitănescu, producătorii l-au înlocuit şi pe co-prezentatorul Dan Badea cu Ilona Brezoianu.

Prezența actriței la brațul lui Șerban Copoț este însă justificată. De ce l-a înlocuit pe Dan Badea.

Badea, în carantină, pe o insulă

Dan Badea era prezentator Tv alături de Șerban Copoț, însă sezonul 12 a venit cu câteva schimbări, printre care se numără lipsa lui din culisele emisiunii. Se pare că Dan Badea nu se afla în țară când filmările au început și nici nu a revenit prea curând, susţin cei de la Antena 1.

Comediantul a plecat în vacanță, dar acolo a rămas blocat în carantină și nu a mai putut părăsi locul exotic. Din acest motiv echipa iUmor a fost nevoită să-i găsească un înlocuitor și cea mai potrivită prezență, care are și priză la public, este actrița Ilona Brezoianu pe care am putut să o vedem la X Factor sezonul trecut.

Cum s-a descurcat Ilona la iUmor

Actriţa a încercat, cu această ocazie, să se afişeze cu un nou look, mai elegant.

Îmi place foarte mult idea de a prezenta iUmor, mai ales că eu și Șerban am mai prezentat împreună o emisiune (pe care nu că zic eu, dar e musai să o urmăriţi din 16 februarie, la Antena 1) și avem o chimie, chiar dacă am filmat un singur sezon la Stand-up Revolution.

Mă bucur mult că m-am întâlnit cu Mihai într-un alt context față de cum îl știam până acum.

Un alt element surpinzător pentru toată lumea este felul în care arăt în cadrul acestei emisiuni, s-au făcut și glume pe acest subiect, că sunt mai elegantă ca niciodată”, a declarat Ilona Brezoianu.

author avatar
Andrei Ștefan
6.802 afisari

4 COMENTARII

  1. Scema supraincarcata la toate televiziunile !Acolo la antena ar trebui sa ramana doar Copos.Japita aia cu fata de bou ar trebui scuipata si dat a treia cizma

    • Nu-mi vine sa cred câtă răutate pote sa existe în uni oameni ,cum poți femeie sa debitezi și sa scoți din tine atâta răutate, doamne ferește ce cretina poți sa fii

  2. In unii oameni exista rautate sigur Rautatea a fost indusa de rautatea voastraBoul acela ce merite are ?Ce i a facut acest bou Lorettei?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger