AcasăMONDENDe ce Iulia Vântur a dat România pe India: "Tata mi-a spus...

De ce Iulia Vântur a dat România pe India: „Tata mi-a spus că e mai bine să fii regină în orașul tău decât slugă în lume”

De ce Iulia Vântur a dat Românie pe India: "Tata mi-a spus că e mai bine să fii regină în orașul tău decât slugă în lume"

Iulia Vântur, fostă prezentatoare la Pro TV şi ex-iubită a lui Mariua Moga, trăiește de aproape 10 ani în India. Practic, ea a început o viață nouă, într-o țară necunoscută.

Într-un interviu pentru Viva, Iulia Vântur a explicat motivele care au făcut-o să plece în India.

S-a îndrăgostit de Salman Khan

Iulia Vântur l-a cunoscut pe Salman Khan, care i-a devenit iubit și de ceva ani formează un cuplu discret. Dacă la început nu a vrut să recunoască relația, ulterior a făcut publică povestea de iubire pe care o trăiește alături de actorul indian.

Aveam o carieră frumoasă, însă simțeam că nu am reușit să mă exprim îndeajuns. Dacă te uitai la viața mea, totul era chiar bine! În acel portret, totul părea ideal, însă eu știam că valoarea mea esențială nu a fost încă explorată.

Eu cred că am avut curajul, nebunia și încrederea că, dacă îmi voi urma sufletul, nu am cum să sfârșesc rău!

Și am avut curaj să șterg de pe podea acea rangoli, să mă detașez de tot ce aveam înainte și de tot ce reprezentam, mai ales pentru cei din jur, și să mă las liberă să creez din nou, să mă transform.

Pentru mine, India a fost o călătorie de viață, eu am devenit adult în India”, a mai dezvăluit ea, pentru sursa citată.

Păinţii au încercat s-o ţină acasă

Iulia Vântur a vrut și mai mult pentru ea. Fosta prezentatoare a povestit ce a învățat din această schimbare în viața ei.

Tata mi-a spus că e mai bine să fii regină în orașul tău decât slugă în lume. Însă eu cred că o regină… e regină, oriunde ajunge în lume”, a mai declarat Iulia Vântur.

În India, românca l-a întâlnit pe Salman Khan, un actor celebru de la Bollywood, alături de care trăiește o frumoasă poveste de dragoste de ani buni.

În India, am învățat valoarea lucrurilor pe care le am deja, tocmai pentru că am avut senzația că le-am pierdut. Nu am pierdut nimic, totul s-a adăugat”, a zis vedeta.

author avatar
Andrei Ștefan
1.153 afisari

8 COMENTARII

  1. Ce zice Vantur asta? Ca i-a devenit iubit lu Salman Khan? Da ia verificati ,nu cumva indianu e casatorit? Ce face Vantur? ai sparge casa lu Salman Khan? e o amanta, sau tiitoare ? E asta ceva cu care se poate lauda in media romaneasca?? Huuuuo! rusine stoarfo ! Gaseai si prin Romania citeva mii de alde Salam Khan de astia!

  2. Asta este exemplul perfect de ,,mai binele este dusmanul binelui”! Cand ai o viata buna si tot ce-ti trebuie ii multumesti lui Dumnezeu si ajuti pe altii mai putin norocosi! Dar ea se crede ,,regina”! Pai credea ca la cate milioane de femei l-ar vrea pe khan ala, ea este mai breaza? Isi distruge viata de fluture in umbra unui bec, ca doar mai mult de amanta nu o trateaza ala, in loc sa-si faca o familie! Am zero respect pentru mandre de astea feministe care umbla toata viata sa se afirme in schimb stiu femei obisnuite care au adoptat copii ca nu pot avea si se simt implinite, femei care merita tot respectul!

  3. Avea de unde alege aici acasa dintre milioanele de Khani autohtoni .,nu trebuiasa mearga mii de km pentru un balaoaches

  4. E frumos la Hindustan acolo unde se ca ca si se pise intunecatii peste tot, umbla vacile libere in timp ce haia mor de foame, muntii de gunoaie si dejectii depasesc Raraul in inaltime, mortii plutesc liber pe apa pe langa ciuhapii care se spala in gura cu apa raului si cate si mai cate minuni.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger