AcasăMONDENDe ce ginerele lui Mircea Geoană a fluturat drapelul României la nuntă?...

De ce ginerele lui Mircea Geoană a fluturat drapelul României la nuntă? Mirele este un milionar american (FOTO)

mircea geoana nato

Mircea Geoană a publicat, pe Facebook, imagini de la nunta fiicei lui, Ana, care s-a căsătorit în urmă cu o săptămână cu Garett Cayton.

Nu există emoție mai mare în viața unui părinte decât aceea de a-și conduce copilul spre altar. Ana, parcă ieri te aduceam acasă de la maternitate. Când a trecut tot timpul ăsta? Suntem mândri de tine și Garrett și vă iubim la infinit!”, a scris Geoană.

De ce a fluturat mirele steagul României

Tânărul american i-a impresionat pe cei prezenți prin atitudinea sa. El s-a băgat la horă, pe muzică românească și aromânească, și a fluturat, cu mândrie, steagul țării noastre. Garrett Cayton se simte atașat de România și a depus, deja, actele pentru a obține și cetățenia română.

Conform tradiției, familia mirelui a suportat toate cheltuielile, care au atins suma uriașă de 5,5 milioane de dolari.

Cine este Ana Geoană?

Ana Geoană e stabilită în America, în Los Angeles, unde este nutriționist și life coach. În luna martie 2022, fata lui Mircea Geoană a fost cerută în căsătorie de Garrett.

Nunta Anei Geoană cu Garett Caytona avut loc la Veneția, la Hotelul Cipriani, cel mai luxos hotel din oraș. Printre invitații de la nuntă s-a numărat și Andreea Esca.

author avatar
Andrei Ștefan