AcasăMONDENDe ce a renunţat Andreea Marin să mai ţină legătura cu copiii...

De ce a renunţat Andreea Marin să mai ţină legătura cu copiii ei adoptivi? I-a înfiat la distanţă

În urmă cu câțiva ani, Andreea Marin a adoptat doi copii la distanță. Vedeta are o fiică biologică, în vârstă de 15 ani. În urmă cu mai bine de zece ani, vedeta a adoptat doi copii din Africa și din China.

Prezentatoarea TV i-a susținut de-a lungul timpului pe aceștia și a contribuit la creșterea lor. În prezent, copiii au trecut de vârsta majoratului, iar Andreea Marin nu mai păstrează legătura cu ei.

„Zâna” a mers în China, la băiat

Ambasador Național pentru UNICEF în România, Andreea Marin a donat constant fonduri pentru educația unui băiețel din China și a unei fetițe din Kenya.

Acum îți dai seama că sunt oameni mari, era cu mult timp în urmă. Acum nu mai păstrăm legătura, sunt niște reguli ale adopției la distanță și întotdeauna puteai să ții legătura – în China am și fost, l-am și întâlnit pe băiețel – numai prin intermediul forului, fundației în cazul acesta, care îți facilita acest lucru.

Te lăsa să-i ajuți, dar nu să – și e bine că se întâmplă așa – profiți deja de legătura cu acest copil. De fapt, tu ajutai prin donațiile tale să construiești o comunitate.

Nu ajutai doar copilul în cauză, pentru că fondurile pe care noi le trimiteam, atâția părinți adoptivi, între ghilimele, din lumea largă, se adunau într-o pușculiță mare, și ei construiau întreaga comunitate.

Adică, le făceau toalete, latrine odinioară, le reconstruiau sau construiau școala, ajutau întreaga comunitate să crească.

Practic, dacă toată comunitatea crește, nu sunt inegalități mari între ei și au șanse să se dezvolte împreună și, mai ales, șansa la educație, care înseamnă clar deschidere către lumea largă”, a povestit Andreea Marin, potrivit unica.ro.

Copiii nu primeau direct banii, ci erau ajutați de o fundație, care se ocupa de educația și traiul lor.

author avatar
Andrei Ștefan
930 afisari

8 COMENTARII

  1. Tanti, las-o moale ca macaie, Nu te-ai mai interesat ca nu mai umblau televiziunile dupa mataluta si atunci, niet interesno.Ti-ai facut damblaua cu ambasador UNICEF si gata…

  2. O femeie care a trecut prin paturile mai multor barbati ce nume are? Andreea Marin.Prietenii media o chiama DIVA, in popopr si folclor ii spunem altfel Ghici ghicitoare. Dialog:- Maricico vrei o bere? -Nu ca nu-mi face placere! -Maricico vrei sa te…. -Pai de ce n-ai spus bre de la inceput, asta-mi place cel mai mult!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger