AcasăMONDENDe ce a lipsit tatal Danielei Gyorfi de la inmormantarea fostei sotii!

De ce a lipsit tatal Danielei Gyorfi de la inmormantarea fostei sotii!

In urma cu o zi, Daniela Gyorfi povestea ca marele absent de la inmormantarea celei care i-a dat viata a fost tatal ei, fostul sot al Anicai Dita.

Barbatul este foarte bolnav, fiind tintuit la pat. “Este un om in varsta. Sta la pat. Are mai multe complicatii de sanatate. A avut si doua accidente vasculare. Se pare ca a cazut in casa si de acolo au aparut problemele”, a spus o vecina de-ale tatalui artistei pentru “La Maruta”.

Invitata in emisiunea de la Pro TV, cantareata a marturisit ca nu-i este strain faptul ca tatal sau are anumite afectiuni de sanatate. “Eu stiu ca este bolnav. Din respect pentru el, am sa spun doar atat. Tatal meu a vrut sa se impace cu mama si acum sapte ani. A iubit-o foarte mult, dar acum el are o alta familie. Am inteles lucrul asta. Eu il voi respecta toata viata. M-a ajutat intotdeauna. Mi-a cumparat haine, mi-a platit o pensie alimentara. Tatal meu este foarte inteligent, a facut facultati, este extrem de destept, are o educatie aleasa. El este atat de bolnav incat nu poate primi o astfel de veste despre mama. Nu poate medical sa suporte o asemenea trauma”, a spus Daniela Gyorfi la Pro TV.

Parintii artistei au divortat in urma cu mai bine de 20 de ani, inainte ca Anica Dita sa aiba un accident in urma caruia a ramas paralizata.

author avatar
Anca Murgoci