AcasăMONDENDat in vileag la "Show Time": "Eu l-am vazut pe Mircea Badea...

Dat in vileag la „Show Time”: „Eu l-am vazut pe Mircea Badea si va spun ca se misca bestial!” (VIDEO)

Marti, la Antena 3, Mircea Badea s-a dat din nou in … spagat. In amintirea vremurilor de alta data, cand isi facea numarul pe doua scaune, spre imensa surpriză a colegei de matinal (Teo abia reusea se se miste!), vedeta postului din Baneasa a tinut sa demonstreze lumii ca, totusi, nu s-a ramolit definitiv.

Mircea Badea nu s-a mai ajutat de scaune, schimband catusi de putin si stilul. In sensul ca a inceput in ritm de break-dance, dupa care a trecut la treburi mult mai serioase. Invitata miercuri la „Show Time”, la Antena 2, Catrinel Sandu a comentat schemele pe care realizatorul „In gura presei” nu s-a plictisit (deloc!) sa le livreze publicului. Fosta bebelusa s-a amuzat teribil urmarind inregistrarea, dupa care s-a intrebat retoric: “Deci, Badea inca mai poate?!”.

Prezenta si ea in platoul emisiunii moderate de Radu Buzaianu, Irina Cordoneanu (Antena 2) a venit cu amanunte necunoscute publicului, halucinante chiar: “Daca vrea sa uimeasca publicul, Mircea va trebui sa danseze pe muzica latino. Eu l-am vazut si va spun ca se misca bestial”.

 

author avatar
Anca Murgoci