AcasăMONDENDaniela Gyorfi, suparata pe Loredana Groza! "E drept ca e diva, dar...

Daniela Gyorfi, suparata pe Loredana Groza! „E drept ca e diva, dar nu-si poate permite orice!”

De mai bine de doua – trei saptamani Daniela Gyorfi incearca sa filmeze un clip pentru noua ei piesa, insa de fiecare data a aparut cate un impediment. Totusi, saptamana trecuta, cand s-a decis sa mearga sa filmeze, a avut surpriza sa constate ca Loredana Groza i-a ocupat locatia.

Saptamana trecuta, inainte de a merge la botezul fetitei colegului ei de scena, Valencio, a carei nasa este, Gyorfi si-a programat filmarea clipului si, mai mult, pregatise deja totul. Insa, cu doar o zi inainte, Daniela a aflat ca nu mai poate filma acolo pentru ca locatia a fost ocupata de colega ei de breasla, Loredana Groza!

„Am vrut sa filmez clipul, dar am tot amanat pentru ca am avut alte treburi de facut, a fost si nebunia cu botezul, a fost si stresul cu masina, a fost nevoie sa alerg de colo, colo. Puteam saptamana trecuta, dar am fost anuntata ca locatia mea a fost luata de Loredana Groza, adica am ramas fara locatie, mai exact. Si uite asa am mai amanat filmarea clipului. Sper ca in aceasta saptamana sa pot sa filmez, problema este ca nu depinde doar de mine, ci si de intreaga echipa, trebuie sa gasim o zi potrivita pentru toti”, a declarat Gyorfi, citata de wowbiz.ro.

Se pare ca, desi a fost destul de diplomata in declaratii, vestea ca jurata de la „Vocea Romaniei” i-a luat locatia, nu i-a picat deloc bine Danielei. „E drept ca Loredana e diva, dar asta nu inseamna ca-si poate permite orice. Stim ca are un program incarcat, filmeaza mult, are concerte, dar asta nu inseamna ca Daniela n-are si ea problemele ei de rezolvat. Daniela s-a enervat, dar a fost prea finuta ca sa faca tam-tam”, a dezvaluit un apropiat din anturajul Danielei Gyorfi, potrivit sursei citate.

author avatar
Alina Costache