AcasăMONDENDaniela Gyorfi pleaca din America

Daniela Gyorfi pleaca din America

Cantareata Daniela Gyorfi va pleca pentru aproximativ doua luni peste Ocean. Artista are mai multe concerte in Statele Unite ale Americii si in Canada, unde le va canta romanilor stabiliti acolo.

Anul 2014 pare sa inceapa cum nu se poate mai bine pentru Daniela Gyorfi. Ea va pleca din tara pe 15 ianuarie si va termina cu concertele dupa 8 martie. Insa, chiar daca va face ceea ce isi doreste, cantareata regreta ca trebuie sa plece de acasa, departe de fiica sa. Fetita va ramane in grija tatalui ei, George Tal, si a soacrei sale care il va ajuta.

„La citeva zile dupa inmormantarea mamei, am obtinut viza pentru America. Voi pleca pe 15 ianuarie si voi canta pentru romanii din America si din Canada. Stiu ca ultimul spectacol va fi pe 8 martie. Voi lipsi aproape doua luni de acasa. Eu si George nu putem pleca impreuna, el va ramane cu Maria. Bineinteles ca il va ajuta si soacra mea”, a declarat Daniela Gyorfi pentru spynews.ro.

In plus, artista chiar a marturisit in urma  cu cateva zile  ca va sustine spectacole atat in fata comunitatii romane din State, cat si in cluburi unde vin americani care apreciaza muzica romaneasca, precum si pe cantaretii de la noi din tara.”Este vorba de un turneu mai lung in America unde avem de sustinut spectacole in fata comunitatii romane de acolo! Mai mult, eu am un contract si pentru cateva cluburi de noapte unde nu vin doar compatrioti, ci si tineri din State care apreciaza muzica noastra! Patronii de acolo au mai incercat experienta cu solisti romani si le-a iesit, astfel ca, in 2014, m-au ales pe mine sa cant in serile speciale, cu tema! Sunt sigura ca o sa fie bine si lumea o sa ma aprecieze, intrucat am sa ma straduiesc ca prestatia mea pe scena sa fie una impecabila!”, a spus solista.

author avatar
Andra Nesu