AcasăMONDENDaniela Gyorfi, mostenire impresionanta de la mama ei!

Daniela Gyorfi, mostenire impresionanta de la mama ei!

Mama Danielei Gyorfi va avea grija de fiica si de nepoata ei chiar si dupa moarte. Anica Dita, decedata duminica, i-a lasat cantaretei mostenire patru apartamente, in valoare totala de aproape 250.000 de euro.

Anica Dita a avut in proprietate patru apartamente, cu cate doua camere, toate in Capitala. Imobilele sunt situate intr-un bloc din zona Baba Novac, iar valoarea fiecaruia este cuprinsa intre 50.000 si 60.000 de euro, scrie ziarul click.ro. In unul dintre ele locuieste Daniela impreuna cu George Tal si fiica lor, iar celelalte trei sunt inchiriate de ani buni.

Potrivit aceleiasi surse, toata averea Anicai Dita a fost transferata printr-un act de donatie facut inca din timpul vietii cantaretei, mai ales ca nu mai are frati sau surori. „Mama i-a lasat mostenirea Danielei, asa cum era si normal. Este fata ei, a avut grija de ea si daca nu a avut frati e normal ca bunurile sa-i ramana ei. Cele patru apartamente din Bucuresti au fost cumparate de soacra mea in timp”, a declarat George Tal pentru Click!

author avatar
Alina Costache