AcasăMONDENDaniela Gyorfi isi incearca norocul peste hotare! Afla unde va pleca artista!

Daniela Gyorfi isi incearca norocul peste hotare! Afla unde va pleca artista!

Cantareata are deja semnate contracte pentru seara de Revelion, astfel, in noaptea dintre ani, Daniela Gyorfi va sustine o serie de concerte in Targu Mures, in doua hoteluri si un mall! Dupa aceea, artista se pregateste sa paraseasca Romania.

Imediat dupa concertele din noaptea de Revelion, Daniela Gyorfi va pleca din tara. Cantareata se va duce in Statele Unite ale Americii, pentru o luna de zile, impreuna cu solista de muzica populara, Lorena, si cu impresarul Florin Axinte! Artista a marturisit ca va sustine spectacole atat in fata comunitatii romane din State, cat si in cluburi unde vin americani care apreciaza muzica romaneasca, precum si pe cantaretii de la noi din tara.

„Este vorba de un turneu mai lung in America unde avem de sustinut spectacole in fata comunitatii romane de acolo! Mai mult, eu am un contract si pentru cateva cluburi de noapte unde nu vin doar compatrioti, ci si tineri din State care apreciaza muzica noastra! Patronii de acolo au mai incercat experienta cu solisti romani si le-a iesit, astfel ca, in 2014, m-au ales pe mine sa cant in serile speciale, cu tema! Sunt sigura ca o sa fie bine si lumea o sa ma aprecieze, intrucat am sa ma straduiesc ca prestatia mea pe scena sa fie una impecabila!”, a declarat Daniela Gyorfi, citata de wowbiz.ro!

author avatar
Alina Costache