AcasăMONDENDaniela Gyorfi este la pamant: “A murit jumatate din mine! Cei care...

Daniela Gyorfi este la pamant: “A murit jumatate din mine! Cei care ma critica sa nu uite ca eu…”

Suparata sa auda tot felul de comentarii rautacioase legat de activitatea ei artistica dupa moartea mamei ei, Daniela Gyorfi are un mesaj pentru carcotasi: viata merge inainte.

„Am oprit lucrurile ei preferate pe care nu o sa le dau. Imi este greu, numai eu stiu ce este in sufletul meu. Incerc sa imi revin, sa muncesc mai mult pentru a depasi momentul. A murit jumatate din mine. Am zile cand stau in casa si nu raspund la telefon. Cei care ma critica sa nu uite ca eu de la 10 ani am muncit alaturi de ea pentru a ne face o situatie. Am datorii la banci, rate la masina, gradinita fetei mele. Acum doua luni nu stiam ca mama o sa moara.

Am tinut doliu 40 de zile si acum il tin in suflet. Faptul ca ma duc sa cant ca artist nu inseamna ca trebuie sa plang pe scena. Trebuie sa binedispun lumea. Lumea poate vorbi multe, mereu vom fi criticati. Cei care ma cunosc stiu ca sunt afectata, dar nici nu pot sa stau in casa sa ma apuc de droguri, alcool si altceva. Viata merge mai departe pana cand nu o sa mai fiu nici eu, trebuie sa imi intretin familia. Incerc sa imi revin, sa muncesc mult pentru a depasi momentul”, a spus Daniela, la Acasa TV.

author avatar
Alina Costache