AcasăMONDENDaniela Gyorfi, despre tatal ei: „Ma asteptam la mai multe de la...

Daniela Gyorfi, despre tatal ei: „Ma asteptam la mai multe de la el cand a murit mama”

Daniela Gyorfi ascunde o poveste trista de viata. Parintii sai au divortat cand ea era doar un copil, si ea a ramas in grija mamei. Tatal sau nu a fost deloc prezent in peisaj, ea fiind crescuta doar de mama.

Cantareata s-a obisnuit sa nu vorbeasca cu tatal sau, insa a fost total dezamagita ca el  nici macar nu i-a dat un telefon cu doua luni in urma, cand mama ei a murit. Artista spune ca tatal sau si-a refacut viata si ca probabil actuala sotie nu il lasa sa ia legatura cu fiica lui. Cat a fost mica i-a platit pensie alimentara, a ajutat-o cand mama ei a paralizat, insa nu poate fi vorba de o relatie tata-fiica.

„Parintii mei s-au despartit cand aveam patru sau cinci ani. Tata are acum o alta familie. si-a onorat obligatiile fata de mine, a platit pensie si m-a ajutat cu mama cand a paralizat. Ii cunosc noua familie, dar nu avem o relatie stransa. Nu l-am deranjat niciodata, e suficient ca are alta familie si sotia lui tine de ei. Nu ma deranjeaza. Am crescut doar cu mama. Tata cred ca a fost afectat ca a murit mama, ma asteptam la mai multe de la el in acele clipe grele. Acum este recasatorit si probabil bolnav. De aia nu am insistat si nu m-am suparat daca nu m-a ajutat. Nu ii port ranciuna sau resentimente”, a spus Daniela Gyorfi in emisiunea Acces Direct, difuzata de Antena 1.

author avatar
Andra Nesu