AcasăMONDENDaniela Gyorfi, despre faptul ca s-a distrat la botez: “Ce ar trebui...

Daniela Gyorfi, despre faptul ca s-a distrat la botez: “Ce ar trebui sa fac? Sa ma sinucid?”

Criticata pentru faptul ca a dansat si s-a distrat, duminica, la botezul finutului ei, Daniela Gyorfi se apara spunand ca este normal ca viata ei sa mearga mai departe, in ciuda faptului ca nu si-a revenit dupa moartea mamei ei.

Cantareata a fost invitata in emisiunea WOWbiz, unde a vorbit despre moartea mamei ei si despre petrecerea la care a participat in weekend.

“Nu poti sa multumesti pe toata lumea. Nimeni nu poate sa inteleaga ca daca ai un contract, trebuie sa il onorezi, chiar daca ai un deces in familie. Acest botez a fost programat. Nu am facut o extravaganta, noi am botezat un baietel. Nu puteam sa le stric petrecerea unor oameni care s-au pregatit cu atat de mult timp inainte. Botezul unui copil este mai important decat o nunta. Mama e la locul ei, viata mea trebuie sa continue”, le-a explicat ea gazdelor emisiunii.

“Nu mi-am revenit dupa moartea mamei, dar nu o sa fac o tragedie. Viata continua! Ce ar trebui sa fac, sa ma sinucid? Finii m-au intrebat daca eu cred ca voi rezista la botez. Am avut o problema cu biserica, m-a coplesit ca acolo a fost depusa mama mea”, a mai spus Daniela Gyorfi.

author avatar
Alina Costache