AcasăMONDENDaniela Gyorfi, clipe ingrozitoare! “Nu vreau sa dau vina pe nimeni pentru...

Daniela Gyorfi, clipe ingrozitoare! “Nu vreau sa dau vina pe nimeni pentru moartea mamei!”

Daniela Gyorfi si-a pierdut ce avea mai de pret pe lume. Duminica dimineata, mama ei a murit, iar marti, cu multa durere in suflet, a condus-o pe ultimul drum.

Artista spera sa nu mai treaca niciodata prin clipe atat de dureroase. Nu intelege de ce femeia care i-a dat viata a plecat dintre noi la varsta de 62 de ani. Daniela Gyorfi a spus ca nu cauta vinovati pentru ceea ce s-a intamplat, desi ii este greu sa accepte realitatea.

“Sper ca asta sa fie cel mai greu moment din viata mea. Fereasca Dumnezeu de ceva mai rau. Cei 33 de ani de stat la pat si-au spus cuvantul. Era normal, la un moment dat, sa-i cedeze organismul.  Nu as vrea sa dau vina pe nimeni. Medicii au facut tot posibilul sa o salveze”, a spus artista la “Wowbiz”.

George Tal i-a fost alaturi cantaretei, in toate aceste clipe de cosmar. Acesta a povestit ca mama Danielei a presimtit ca va muri. “S-a uitat in ochii mei si mi-a zis ca nu crede ca se mai intoarce acasa. Eu i-am zis ca va fi bine, dar ea sigur a simtit ca este vorba de ceva foarte grav de care nu va scapa. Am incercat sa o salvam pana in ultima clipa, dar corpul ei a cedat. Din pacate, nu s-a depistat la timp ca are cancer la plamani”, a spus George Tal la emisiunea mondena de la Kanal D.

author avatar
Anca Murgoci