AcasăMONDENDaniela Gyorfi a izbucnit in plans in direct!

Daniela Gyorfi a izbucnit in plans in direct!

De cand mama ei a murit, Daniela Gyorfi este daramata de durere, iar de cele mai multe ori, cand este invitata in platourile emisiunilor TV, cantareata isi stapaneste cu greu lacrimile. Joi seara, insa, vedeta nu a mai facut fata emotiilor si a izbucnit in plans.

Daniela Gyorfi a fost, joi seara, invitata Simonei Gherghe la emisiunea “Acces Direct”. Cantareata a fost emotionata extrem de mult de povestea femeii care de mai bine de o saptamana nu se mai opreste din cantat, insa cu atat mai mult a emotionat-o dragostea cu care este ingrijita ea de sotul ei, care face tot posibilul sa ii aline durerea. Coplesit de griji si de greutati, barbatul a apelat la ajutorul echipei Antena 1 care a reusit sa o transfere pe pacienta la un spital din Capitala unde este supusa unor investigatii.

Alaturi de Daniela, invitat la „Acces Direct” a fost si sotul femeii care canta fara incetare de mai bine de o saptamana, si a vorbit despre drama sotiei lui. Barbatul a multumit tuturor si a explicat ca ii este greu fara vreun ajutor prin casa. In timp ce vorbea despre consoarta lui, Daniela Gyorfi a izbucnit in lacrimi pentru ca si-a adus aminte si ea prin ce momente a trecut de-a lungul anilor cand a avut grija de mama ei, care, din pacate, in urma cu aproape doua luni s-a stins din viata.

author avatar
Alina Costache