AcasăMONDENDaniela Gyorfi a avut parte de surpriza vietii: George Tal a cerut-o...

Daniela Gyorfi a avut parte de surpriza vietii: George Tal a cerut-o de sotie in direct!

Daca pana acum relatia dintre Daniela Gyorfi si iubitul ei, George Tal, a stat sub semnul intrebarii, iata ca acum impresarul a inchis toate gurile rele, pregatindu-i o surpriza de proportii mamei copilului ei.

George Tal a cerut-o pe cantareata de sotie, in direct, chiar in platoul unei emisiuni. Invitata la Antena Stars, unde a vorbit despre experienta ei in America, Daniela Gyorfi a venit insotita de iubitul ei. Se pare ca plecarea partenerei sale peste Ocean a fost un imbold pentru Tal sa se gandeasca serios la viitorul lor si sa ia o decizie definitiva in privinta relatiei, pe care vrea sa o oficializeze.

Artista a fost surprinsa, in momentul in care, Cristi Brancu l-a invitat pe impresar in culise, fara ca cineva sa banuiasca ce avea sa urmeze. Cand s-a intors, George avea in mana un trandafir rosu si a cerut-o de nevasta pe Gyorfi in fata camerei de filmat. Emotionata si vizibil miscata de gest, Daniela a gasit puterea sa raspunda „Da”, in ciuda faptului ca intr-o declaratie acordata anul trecut marturisea ca a mai fost ceruta de patru ori de sotie, de diversi fosti iubiti si a refuzat de fiecare data.

Daniela a fost ceruta in casatorie, imediat dupa intoarcerea din America.

author avatar
Alina Costache